Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Nie dość, że nie jest za 5 jak większość klanowych fallenów, to jeszcze nic nie robi, chyba nawet do fallenów mi nie wejdzie
Jak sie uda to moze na euro zloze kawalerie na klamkach jak za starych dobrych czasow;)
Jak tak dalej pojdzie z dawanie magistra lwom to cos czuje ze w IE wroce do klanu .Bardzo fajna nieunikatowa postac.
marudzisz, gra sie tym co dobre jezeli klan ktory lubisz nic nie robi.
Cytat: Breaker w 2013-05-09, 11:41marudzisz, gra sie tym co dobre jezeli klan ktory lubisz nic nie robi. Po pierwsze, tak, marudzę. Po drugie, absolutnie nikomu nie zabraniam grać czym mu się tylko podoba.Po trzecie, sam tego kompletnie nie rozumiem, faktem jednak jest, że nie muszę.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-05-09, 11:48Cytat: Breaker w 2013-05-09, 11:41marudzisz, gra sie tym co dobre jezeli klan ktory lubisz nic nie robi. Po pierwsze, tak, marudzę. Po drugie, absolutnie nikomu nie zabraniam grać czym mu się tylko podoba.Po trzecie, sam tego kompletnie nie rozumiem, faktem jednak jest, że nie muszę.niektorzy bardziej cenia styl gry niz barwy pidzamki.Inni oddaja dusze za klan.Dla obu grup jest miejsce w tej karciance...A swoja droga-o Galim mozna wiele powiedziec ale nie nazwalbym go bandwagonerem. Odkad go znam zawsze gra jakims cudactwem
Tam gdzie w IE wypelznie ZUOO bede i ja .Shadowlands, maho, fallen ... jedno i to samo dla mnie.