Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Coś tak czuję że w IE crane'y będą mardzo mocno tępione i hańbione przez Justice of the Crane w wykonaniu mantisowym;D
E myślałem że coś jeszcze jest poza zwykłym mantisowym cheesem
Jeszcze można dodać co do wymienionych klanów że lion musiałby chyba z 3 tury oszczędzać aby coś takiego kupić, no i magistratów to on za wielu nie ma, a dragon jak się spotka z cranem to jest wojna na unikanie przeciwnika
I np. dzieki takiemu ostrzu Naval*Magistrate mantisa robi w IE dowolną battle akcję z Navala. (naval, zdyshonoruję cię, no to mam free battle)
Dla mnie to jest "tylko". Naval jest jak AIDS i trzeba się nauczyć z nim żyć jak już ci się trafi.Cytat: Epik w 2013-05-10, 16:41Jeszcze można dodać co do wymienionych klanów że lion musiałby chyba z 3 tury oszczędzać aby coś takiego kupić, no i magistratów to on za wielu nie ma, a dragon jak się spotka z cranem to jest wojna na unikanie przeciwnika Nie wiesz ilu magistratów będzie miał w IE. Na razie dostał 2 więc szanse są spore że będzie ich jeszcze kilku. Ba nie wiemy nawet jak będzie wyglądąła lionowa produkcja złota w następnej edycji.