Autor Wątek: Promki z heralda  (Przeczytany 9414 razy)

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Promki z heralda
« Odpowiedź #20 dnia: 2007-05-04, 16:35 »
Cytat: "horror"
Cytat: "Ertai"
A nie, zeby Sejmitar rozsylal za wlasne pieniadze na dodatek

Za wlasne pieniadze nie musi bo napisalem do niego ze 5 razy , zeby tylko sie okreslil ile mu trzeba wyslac pieniedzy jako koszt listu, a on musi wsadzic w koperte i nakleic znaczek. Rozumiem sytuacje w jakiej postawil go AEG lub dystrybutor z Wegier i uwazam (choc to moze glupie), ze te 5 zl moge dolozyc jeszcze do kosztow prenumeraty bo z jakiej paki Sejmitar ma bulic za przesylke.  

Ale tak ogolnie to osobiscie uwazam ten pomysl za cudaczny i nieprofesjonalny bo czemuz to Sejmitar ma wysylac IH skoro prenumerata poza Stany jest odpowiednio drozsza wlasnie ze wzgledu na koszt przesylki

Jezu, to oni w to oficjalnie zaangażowali Sejmitara?Mimo, że chcą dodatkowo 15$ za przesyłkę?Zgroza :?

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Promki z heralda
« Odpowiedź #21 dnia: 2007-05-04, 16:39 »
Oficjalnie? Temu czlowieku to po prostu przyszlo do domu... XD ja rozumie jakby to bylo prima aprilis...
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Promki z heralda
« Odpowiedź #22 dnia: 2007-05-04, 18:18 »
Oficjalnie? Temu czlowieku to po prostu przyszlo do domu...

Ale mrok. Dostać tysiącpincet IH do domu. Jak oni to wymyślili?Nieważnie..niezła kupa jednym słowem.

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Promki z heralda
« Odpowiedź #23 dnia: 2007-05-04, 23:26 »
jest jedno dobre słowo na to :)

POLSKA  8)

EDIT: nie to, że my czymś zawiniliśmy... ale co się będą trudzić z wysyłaniem na zadupie - nawet żeśmy nic w "state" nie wpisali, to jak mają wysłać?  :lol:

Kakita Miyato

• Crane Clan
  • Personality
  • *
Promki z heralda
« Odpowiedź #24 dnia: 2007-05-04, 23:51 »
Wiesz Geralt, ja im zapłaciłem właśnie za trudzenie się. I nie wazne, czy mieszkam w Mozambiku, Pakistanie, czy Stanach. To nie kwestia kraju. Zawarłem (jak wielu tu obecnych), umowę z Alderac Entertaiment Group, że dostanę czasopismo do mojego domu. I mogę nieznać ani jednego gracza w Polsce, a zwłaszcza jakiegoś tam Sejmitara, bo w zamówieniu jak byk pisałem miejsce zamieszkania i tam właśnie powinienem dostać mojego Heralda. Na czas.

miyato,

Ps, A co do Polski, to polscy gracze trzymają taki poziom w tej grze, że hamerykańce jeszcze długo nas nie dogonią. Tak po prawdzie, to oni są w stosunku do nas jakimś tam zadupiem, a nie my wobec nich.
Przynajmniej w tej grze :wink:

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Promki z heralda
« Odpowiedź #25 dnia: 2007-05-05, 01:05 »
Jedno 'ale' - to oni drukują, produkują itd. naszą ukochaną Legendę >P

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Promki z heralda
« Odpowiedź #26 dnia: 2007-05-05, 02:18 »
Powiem ci ze jakby ludzie sie tak solidarnie zebrali i powiedzieli im kilka cieplych slow prawdy, ze sry guys ale jebiemy taki interes to by sie moze obudzili... problem tylko w tym, ze to lepiej by mieli ci kolesie z Chile czy Brazyli, ktorzy sa w podobnej sytuacji jak my, po takiej akcji :| bo nas to juz by olali a ich mogli by zaczac wspierac zeby tamtejsze rynki nie upadly

BTW juz takie cos tworzylismy z Gaijinem na alderacu ale wyszlo tylko, ze chcemy tansze boostery i ze wogole nienormalni jestesmy :|
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Promki z heralda
« Odpowiedź #27 dnia: 2007-05-05, 17:02 »

BTW juz takie cos tworzylismy z Gaijinem na alderacu ale wyszlo tylko, ze chcemy tansze boostery i ze wogole nienormalni jestesmy :|

Nie dobijaj mnie Ertai. CHyba jednak udalo nam sie ich przeknac ze nei chodzi o cene boosterow. Tylko ze Todd powiedzial: dzieki za info, my sie teraz wami zajmiemy. No tylko ze to jakby bylo wszystko w tym temacie :roll: