Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Wygląda dobrze data odległa, więc luz ale jakoś te prawie 200$ dziwnie wygląda.
Cytat: Matsushiro w 2013-05-24, 12:12Wygląda dobrze data odległa, więc luz ale jakoś te prawie 200$ dziwnie wygląda.Mam nadzieję, że znów ktoś czegoś nie dopatrzył, nie doczytał czy jak.Cena busterka jest taka sama, czemu więc cena boxa ma być inna niż onegdaj.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-05-24, 19:18Cytat: Matsushiro w 2013-05-24, 12:12Wygląda dobrze data odległa, więc luz ale jakoś te prawie 200$ dziwnie wygląda.Mam nadzieję, że znów ktoś czegoś nie dopatrzył, nie doczytał czy jak.Cena busterka jest taka sama, czemu więc cena boxa ma być inna niż onegdaj.RTFC 48 boosterków na display
Oprócz listy preview są już też MSRP pudełek z klasycznymi taliami w estetyce L5R: http://www.l5r.com/gates-of-chaos/
Durny pomysł. Wolałbym nagie niewiasty
Mysle ze ma to cos wspolnego z upraszczaniem zasad. Teraz poprostu po engage bedzie sie wyciagalo zwykle talie i gralo w wojne. Granie oswieceniem bedzie znowu polegalo na ulozeniu na czas jakiegos klondike zanim przeciwnik zrobi swoje warunki. Nie wiem jeszcze jak bedzie smigal honor i dishonor (swinia?).