Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
a bo nie czuje mocy pozatym bushi jest tylko uczciwy jak grasz krabem
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Na orgow nie ma co liczyc bo mamy za duzo rzeczy do zabrania zeby jeszcze szafe kart wozic ale Jacek na pewno ma wszystko ze soba ;] Huehue
Cytat: Bayushi Shinzo w 2013-10-16, 21:13Na orgow nie ma co liczyc bo mamy za duzo rzeczy do zabrania zeby jeszcze szafe kart wozic ale Jacek na pewno ma wszystko ze soba ;] HuehueJacek bierze tylkodeka czy dwa i klaser 'osobisty'.
Prosiłbym jeszcze o jakieś info na temat drafta.Na ile osób jest przewidziany? Z czego będzie się składać deka? itd.Wolę wiedzieć jak wygląda alternatywa, bo moje decki nawet mnie nie przekonują
W pracy normalnie nie mogę się na niczym skupić
1) rules for bushi2) 3 headed oni is a format in which you have to build a team ofthree players, with 40/40 constructed EE legal decks and play againstanother team.Players play 3 regular games rather than one multiplayer game.Before the game, teams reveal Strongholds they use, and after the dieroll, the winning team chooses the first paring. Then the other team chooses second paring. Third paring is who's left.