Autor Wątek: Shinjo Tselu (Experienced 2)  (Przeczytany 3983 razy)

Hitomi Monroouke

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Dragon Clan Mad Man
Odp: [Personality : Unicorn] Shinjo Tselu - xp2
« Odpowiedź #20 dnia: 2013-07-17, 16:59 »
Niby tak, przy bardzo dobrym dojsciu oswieceniem lwim dociagam prawie caly deck w 3 turze i wystawiam wszystkie ringi.
Zdarzaly mi sie gry, ze przeciwnik nie byl w stanie zagrac zadnej karty w trakcie gry, no ale podobno ta gra ma odchodzic od tego typu sytuacji:)
Ja sie bawilem swietnie, ale przeciwnicy chyba srednio;)

Bywa i pewnie będzie bywać.
W L5R bawią się "dość duże dzieci" i ciągle prześcigają się z DT na pomysły.
Czasem wygrywa DT, częściej jednak, jak to zwykle w bajkach bywa, duże dzieci.
Jeśli nie chcesz wciśnięcia Ciebie jako gracza w ścisłe ramy to z takimi "numerami" musisz się pogodzić.
Ważne aby nie były one notoryczne, głupie (jak maska) lub co gorsza bezsensowne. Z resztą da się grać.
Hitomi Monroouke
Dragon Clan Drunken Master ? Master of Blind

Walec

• eternal Personality
Odp: [Personality : Unicorn] Shinjo Tselu - xp2
« Odpowiedź #21 dnia: 2013-07-17, 17:04 »
Niby tak, przy bardzo dobrym dojsciu oswieceniem lwim dociagam prawie caly deck w 3 turze i wystawiam wszystkie ringi.
Zdarzaly mi sie gry, ze przeciwnik nie byl w stanie zagrac zadnej karty w trakcie gry, no ale podobno ta gra ma odchodzic od tego typu sytuacji:)
Ja sie bawilem swietnie, ale przeciwnicy chyba srednio;)

a było w lotusie ale nie byłeś w stanie tego zrobic w 2 turze ( no chyba zebyc wystawił jakoś 2 postaci tylko ze strongholdu) bo do assininga musiałeś mieć courtiera na stole
Walec