Autor Wątek: Gates of Chaos Environmental Analysis  (Przeczytany 415 razy)

mirumo

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
Gates of Chaos Environmental Analysis
« dnia: 2013-09-10, 23:04 »
Ktoś to czyta? Co o tym myślicie?
Jak dla mnie fajna sprawa, szkoda, że dopiero taka szeroka ban lista zachęciła do tego typu inicjatywy.
Poziom tych artykułów różny ale raczej bliżej przeciętnego. Jestem świeżo po lekturze feniksów i jest chyba najgorzej napisany ze wszystkich jak na razie :), za to bardzo podobaał mi się tekst Ornatova, tak czy owak idea bardzo mi się podoba. Najciekawsza część to przewidywania tego, które decki będą teraz rządzić i jak na razie nikt nie napisał o szalonych oniaczach.

Chmielu

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
Odp: Gates of Chaos Environmental Analysis
« Odpowiedź #1 dnia: 2013-09-10, 23:47 »
To tajemnica poliszynela jest.

Nie są częścią klanu i w efekcie nikt o nich nie napisze ;)
Scorpion Clan * Central head of 3-headed oni * Spoiled air shugenja
A message, my lord, from the... Nezumi ambassador

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 2013-09-10, 23:54 »
BEZ listy banów takie teksty by nie powstały, bo sporo ludzi ludzi patykiem by nie tkęło kart L5R aż do zmiany edycji. Na szczęście ktoś w AEGu pomyślał i zbanował to i owo. Można dzięki temu coś próbować pograć.
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Yrq

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 2013-09-11, 00:15 »
Takie analizy mogłyby wychodzić po każdym dodatku, opisując karty pasujące do decktypów i groźniejsze matchupy. Gracze zaawansowani i tak będą wiedzieli lepiej, ale jak ktoś chciałby zmienić talię to ma pierwszy punkt zaczepienia.

Na analizę Feniksową czekałem z niecierpliwością i niewiele się dowiedziałem :/ W GoC wyszła super broń dla tego klanu - holding wyłączający holdingi za kiwnięcie.
Phoenix Clan • Grammar Inquisitor • Overthinker • Fudo

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2013-09-12, 11:49 »
Żurowa analiza napawa optymizmem i nadziejami na lepsze jutro. Nie ma się co dziwić, nadzieje to jedyne, co cranom na tę edycję zostało.
A poważnie to rad zbyt mądrych tam nie ma, ale jest sporo motywacji do grania, więc chyba można spróbować ^^
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 2013-09-12, 12:06 »
Żurowa analiza napawa optymizmem i nadziejami na lepsze jutro. Nie ma się co dziwić, nadzieje to jedyne, co cranom na tę edycję zostało.
A poważnie to rad zbyt mądrych tam nie ma, ale jest sporo motywacji do grania, więc chyba można spróbować ^^
honor-rocket po ost.dodatku wyglada calkiem solidnie ;)
wiec przynajmniej jeden build jest ok

ciekawe jak podsumuja lwa
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

Chmielu

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 2013-09-12, 12:11 »

You start the game.
Do whatever. It'll be fine.

;)
Scorpion Clan * Central head of 3-headed oni * Spoiled air shugenja
A message, my lord, from the... Nezumi ambassador

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 2013-09-12, 12:46 »

You start the game.
Do whatever. It'll be fine.

;)

nistety to zaczynanie stalo sie problematyczne :/
BH stal sie stalym bywalcem a nie mityczna karta ktora maja inni
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

PROSIAK_PULAS

• experienced Personality
« Odpowiedź #8 dnia: 2013-09-12, 14:05 »
Banda dekadenckich ignorantow dalej nie zna jedynego i slusznego decka kranowego :) .

Czyta sie to ok, ale mam wrazenie ze to bardziej tele marketing, zeby ludziom nie bylo smutno po ostatnich banach.

Jak dla mnie jezeli dany klan possysal to dalej bedzie possysal do konca edycji, chyba ze wyjdzie potworek w stylu ambasady dla niego.
Order of Black Muppet * Follower of Miss Piggy * cocaKolat *

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 2013-09-12, 14:14 »
Banda dekadenckich ignorantow dalej nie zna jedynego i slusznego decka kranowego :) .

Jak dla mnie jezeli dany klan possysal to dalej bedzie possysal do konca edycji, chyba ze wyjdzie potworek w stylu ambasady dla niego.
jak lapales wpie#$% od niektorych deckow to sie moze okazac ze teraz jest calkiem ok. nie dlatego ze sam dostales extra zabawki ale dlatego iz niektore decki sie zdelegalizowaly/sa niegrywalne.