Autor Wątek: Podziekowania EC Warszawa  (Przeczytany 7469 razy)

szKRABig

• Crab Clan
  • experienced Personality
  • *
Odp: Podziekowania EC Warszawa
« Odpowiedź #20 dnia: 2013-10-21, 21:40 »
dzięki Chłopaki, dla takich Imprez warto grać w tą karciankę
mega + za salę z klimatyzacją która dawała radę dzięki czemu można było przetrwać 14-godzinną sesję w piątek
gratki za pomysł Learn to Play dla bottomów   :D

Assur

• blank Personality
« Odpowiedź #21 dnia: 2013-10-21, 23:07 »
Również przyłączam się do podziękowań.

Cała impreza była świetnie, profesjonalnie zorganizowana. Od kilku lat jeżdżę na turnieje batlowe (także o porównywalnej randze) i naprawdę niewiele jest takich które w ogóle mogą startować do porównania z Waszym.

Przyznam szczerze że przed turniejem miałem wątpliwości czy kwota wpisowego na turniej nie jest wygórowana, po turnieju mogę jednak śmiało powiedzieć że były to dobrze zainwestowane pieniądze (i to jest stwierdzenie niezależne od wygranych nagród).

pozdrawiam

Al-Rashid

• Spider Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 2013-10-22, 01:08 »
Wielkie dzięki za zorganizowanie tak świetnej imprezy. Wszystko było na najwyższym poziomie, wielki szacun za wystrój ? pełny klimat.

Zabawa była przednia, dzięki wszystkim przeciwnikom za gry, szczególne podziękowania dla Alexandra Jones ;), za szybką ostatnią grę w kwalifikacjach nr 3 ;) i awans do maina.

Gratulacje dla Jacka oraz pozostałych zwycięzców.

Podziękowania za walkę dla pozostałych 2 głów z naszego Oni no BYE ;) Koziu, Quas, było blisko  :)

jabbas

• Unicorn Clan
  • temptation Personality
  • *
  • Jabbas po transformacji w Jabbosklep ;)
    • www.pegaz-gry.pl
« Odpowiedź #23 dnia: 2013-10-22, 10:57 »
hehe kto jeszcze ma zdjęcia z imprezy??? ;-)

Jacuś zmień sobie ksywkę na forach na MAD RAT ;P
W końcu Hall of Fame;-) (i to nie Żurawiem ;P)
Pokazałeś, że taki stary, a jeszcze może ;P (i to jak ;P)
Super, że polskie dinozaury L5R cały czas są "w grze" cały czas reprezentując taki poziom ;P

Mam nadzieję, że Ci co byli poczuli prawdziwego ducha L5R i tchną go w legiony nowych graczy od kolejnych edycji.
Szczególne podziękowania dla tych, którzy dali radę przyjechać pomimo przeciwnościom losu
oraz duchowi Kempego, który pomimo iż z porodówki był obecny WSZĘDZIE. (Mycek do dziś czuje jego oddech na plecach ;P)

A no i za przykładem coraz większej ilości Graczy - rozmnażajcie się - już dziś myśląc o lokalnej scenie za 15 lat ;-)

pozdro

Jabbas
Tylko najlepsze gry planszowe i karciane  www.pegaz-gry.pl Bydgoszcz

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
« Odpowiedź #24 dnia: 2013-10-22, 12:47 »
Dzięki wszystkim za świetną imprezę.
Szczególne podziękowania mojej playgrupie z Wrocka, gdyby nie wy chłopaki nie pojechałbym i nie przywiózł tego wora nagród :)
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

agg

• Phoenix Clan
  • inexperienced Personality
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 2013-10-22, 14:52 »
Impreza na miarę  najlepszej ever!

Chapeau bas dla Organizatorów!

Gratulacje dla Jacka!
Gratulacje dla Vasq'a!
Gratulacje dla wszystkich Zwycięzców razem i dla każdego z osobna :)

Dziękuje za owacje, w czasie odbierania nagrody za wygranie Bushi i za słowa  uznania w czasie Costume Contest!
Jesteście Wielcy!

Zdjęcia się segregują, więc niedługo trafi link z dostępem, a będzie co oglądać i wspominać :)

Do zobaczenia! BANZAI!!! :D

"She is beautiful, impulsive, brilliant. Do not make mistakes around her. In fact, try nothing around her at all." - Bayushi Nitoshi

Chmielu

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 2013-10-23, 12:08 »
Jeszcze ja, jeszcze ja! :)

PnP : wyobrażam sobie, ile was to musiało kosztować stresu i wysiłku, także najmocniej dziękuję za umożliwienie mi spędzenia czasu w tak pyszny sposób. Ubawiłem się bardzo dobrze, super wystrój (Santos!), świetny klimat i rewelacyjna miejscówka.

Ciekawe, czy wyjdzie z tego coś dobrego dla Polski w kontekście Legend.
Czas wykorzystać energię i wszystkie ukłony dla nowych graczy i spróbować kogoś wessać w Legendy.

Posdrafiam fszyztkich polakuf!
Scorpion Clan * Central head of 3-headed oni * Spoiled air shugenja
A message, my lord, from the... Nezumi ambassador

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #27 dnia: 2013-10-25, 09:40 »
Troche spóźnione ale miałem niezłą zakrętke :) Dzieki Wszystkim którzy sie pojawili z którymi miałem okazje porozmawiac nowymi osobami i tymi których czasem nawet lata się nie widziało.
Szczególne gratulacje dla Prowadzących ten Dancing :) Jestescie Super Chłopaki :)

Jaca teraz juz pora na emeryture daj innym powygrywac :P

a tak podsumowując Wszystkie turnieje ze story Pickien Dla polski z 10 top klanów 8 w rękach polskich :) to całkiem nieźle :) inaczej mówiać http://youtu.be/epeQwq-aYV0

Walec

ORO

• Crab Clan
  • inexperienced Personality
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: 2013-10-29, 00:14 »
Z dużym opóźnieniem: wielkie dzięki, przed wszystkim dla Organizatorów - za możliwość wzięcia udziału w najlepiej zorganizowanym evencie okołofantastycznym na jakim byłem

a także dla wszystkich współgraczy, zarówno tych z którymi była okazja powspominać wygłupy sprzed 10 lat, jak i tych świeżo poznanych.

gratulacje dla wszystkich zwycięzców, przede wszystkim dla Jacy!

jeszcze raz dzięki, warto było wrócić.

Klepek

• temptation Personality
« Odpowiedź #29 dnia: 2013-11-05, 15:56 »
Mialem chwilowy urlop od L5R, wiec spoznione podziekowanie.
Wbrew czarnym Klepkowym wizjom event byl uber mega zaje... Chlopaki ze Szczecinu jak zwykle dali rade:)
Dziekowa za super impreze oby wiecej takich.
Dzieki dla Santosa, za to ze robil straszne babole w grze ze mna;)
Dzieki dla programu losujacego stoliki, ktory sprawil ze nie gralem na stole transmitowanym gre z Jabbasem, bo zrobilem w niej tyle bledow, ze szkoda gadac.
Dzieki dla Masayi za swietny concept deck-a, ktory doprowadzil mnie do 2 swietnych wynikow.
Dzieki dla wszystkich i do zobaczenia mam nadzieje wkrotce.
Mial to byc ostatni dla mnie event w L5R, ale zapewne nie odpuszcze jeszcze przez dlugi czas, choc moja narzeczona jeszcze o tym nie wie;)

PIJ OZON BĘDZIESZ WIELKI
Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #30 dnia: 2013-11-05, 19:36 »
Mial to byc ostatni dla mnie event w L5R, ale zapewne nie odpuszcze jeszcze przez dlugi czas, choc moja narzeczona jeszcze o tym nie wie;)
polecam popracowac w tej materii
trudne ale nie niemozliwe :D
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

koziu

• Unicorn Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 2013-11-05, 23:09 »
No znam "problem" :D
Też powoli żonę urabiam :) ale, że od lutego / marca będę tatusiem (bo córa :D) to na pewno będzie trudniej. Także, timing na EC był idealny :D
"Jeśli myślisz, że zwycięstwo uczyniło Cię większym, zmierz swój Cień." - przysłowie spartańskie.