Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Heh, jeszcze się nie zaczęło Ivory, a goście już sobie wyprodukowali karty które będą zgrzytać z tym łączeniem ataków Ale IMO nie, ten extra RA3 będzie się dział "w kolejnej akcji", a łączenie będzie "w bieżącej".
Dopiero teraz mam chwilkę. Jest to prawdopodobnie najlepsza postać jaka dotychczas wyszła dla IvE.Może rąbnąć chłopka z folowerkiem 2x3 albo dużego 1x6.Teraz niech tylko wróci Kolat assassin to będzie to idealny kandydat na niego.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: Matsushiro w 2013-10-29, 12:25Dopiero teraz mam chwilkę. Jest to prawdopodobnie najlepsza postać jaka dotychczas wyszła dla IvE.Może rąbnąć chłopka z folowerkiem 2x3 albo dużego 1x6.Teraz niech tylko wróci Kolat assassin to będzie to idealny kandydat na niego.Ogarnij sie. Jak moze rabnac duzego 6f jak strzela tylko za 3? Ataki sie nie sumuja same z siebie
Czyli nie tylko ja mam takie odczucie że koleś że drogi jest bardzo solisny
Cytat: Bayushi Shinzo w 2013-10-29, 23:48Cytat: Matsushiro w 2013-10-29, 12:25Dopiero teraz mam chwilkę. Jest to prawdopodobnie najlepsza postać jaka dotychczas wyszła dla IvE.Może rąbnąć chłopka z folowerkiem 2x3 albo dużego 1x6.Teraz niech tylko wróci Kolat assassin to będzie to idealny kandydat na niego.Ogarnij sie. Jak moze rabnac duzego 6f jak strzela tylko za 3? Ataki sie nie sumuja same z siebiehttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QcZ21IrWsL4#t=143