Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Było w dzienniczkach, że proclaim będzie w fazie dynastii jak wystawiasz postać "simply gain honor equal to the PH of one of the personalities you have recruited". Więc nie będzie proclaima z reserve w turze przeciwnika.
Ma sens.Nie mniej jednak, gość jest paragonem z cavaleria, siorbie karte i mozna go kupic z prowincji w bitwie, oceniając z perspetywy EE to jest super postać i jeszcze common
Cytat: koziu w 2013-11-06, 09:09Było w dzienniczkach, że proclaim będzie w fazie dynastii jak wystawiasz postać "simply gain honor equal to the PH of one of the personalities you have recruited". Więc nie będzie proclaima z reserve w turze przeciwnika.Ale Reese gdzieś potem pod którymś rezerwistą potwierdził że można machnąć proclaima w turze przeciwnika (wszystko jest akcją => proclaim to interrupt, czy coś), ale teraz tego nie mogę znaleźć, więc nie wiem jak to ma być.
Cytat: Tensai w 2013-11-06, 09:37Cytat: koziu w 2013-11-06, 09:09Było w dzienniczkach, że proclaim będzie w fazie dynastii jak wystawiasz postać "simply gain honor equal to the PH of one of the personalities you have recruited". Więc nie będzie proclaima z reserve w turze przeciwnika.Ale Reese gdzieś potem pod którymś rezerwistą potwierdził że można machnąć proclaima w turze przeciwnika (wszystko jest akcją => proclaim to interrupt, czy coś), ale teraz tego nie mogę znaleźć, więc nie wiem jak to ma być.Te dzienniczki to wprowadzą więcej zamieszania niż pomocy. Nie czytajcie/słuchajcie ich! To zło!
A paragon nigdy nie był wyboldowany, jako że w rulebooku nie było żadnych zasad z nim związanych.
Cytat: Chord w 2013-11-06, 09:12A paragon nigdy nie był wyboldowany, jako że w rulebooku nie było żadnych zasad z nim związanych. courtier i samurai mają seppuku, a wyboldowani nie są. Młody 1 : 0 Reszta.a sam typu będzie grany bo kartę siorbie.