Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
brakuje jeszcze mieszkancow takiej malutkiej galijskiej wioski
Pomijając wątpliwe walory artystyczne sam folllower całkiem, całkiem.Mam nadzieję, że jeden z sensei będzie właśnie Gaijin ? Yodotai.Bo inaczej to się na tym całym stuff'ie grać nie da.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-11-08, 09:57Pomijając wątpliwe walory artystyczne sam folllower całkiem, całkiem.Mam nadzieję, że jeden z sensei będzie właśnie Gaijin ? Yodotai.Bo inaczej to się na tym całym stuff'ie grać nie da.wystarczy zeby jakos niwelowac straty honoru
Cytat: quas w 2013-11-08, 21:13Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-11-08, 09:57Pomijając wątpliwe walory artystyczne sam folllower całkiem, całkiem.Mam nadzieję, że jeden z sensei będzie właśnie Gaijin ? Yodotai.Bo inaczej to się na tym całym stuff'ie grać nie da.wystarczy zeby jakos niwelowac straty honoruaha...
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-11-08, 21:29Cytat: quas w 2013-11-08, 21:13Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-11-08, 09:57Pomijając wątpliwe walory artystyczne sam folllower całkiem, całkiem.Mam nadzieję, że jeden z sensei będzie właśnie Gaijin ? Yodotai.Bo inaczej to się na tym całym stuff'ie grać nie da.wystarczy zeby jakos niwelowac straty honoruaha...hmmmwalnolem tekst w stylu "manufaktury recznej"zmeczenie materialu :/