Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ch...AEG..., już w EE chciałem sobie to załatwić. Jakoś nie było okazji, teraz nadrobię
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-12-11, 16:16ch...AEG..., już w EE chciałem sobie to załatwić. Jakoś nie było okazji, teraz nadrobię jest tego w obrocie na kilogramy. przedruk przez kolejna edycje (a roznice tylko w ramkach :/)
matko jak ja nienawidze tej karty, jak ja jej straszliwie nienawidze... gdzie moj broken alliance, zadam go z powrotem zebym mogl kasowac to gie
Cytat: Breaker w 2013-12-12, 14:45matko jak ja nienawidze tej karty, jak ja jej straszliwie nienawidze... gdzie moj broken alliance, zadam go z powrotem zebym mogl kasowac to gieTylko nie broken alliance...
Cytat: Paku w 2013-12-12, 14:49Cytat: Breaker w 2013-12-12, 14:45matko jak ja nienawidze tej karty, jak ja jej straszliwie nienawidze... gdzie moj broken alliance, zadam go z powrotem zebym mogl kasowac to gieTylko nie broken alliance...Paku +1.nieunikalnym, wieloakcjowym kartonom mowimy nie (1karton=meta jednego typu, ew.z dodatkowa slabiutka akcja/
a posranym, powtarzalnym akcjom robiacym honor + odeslanie + pusta prowincji nie mowimy nie? cmon... jeszcze za smieszny koszt a brokena na pewno nie bedzie, wystarczy spojrzec na obecne dojazdy i niszczenia attachy. kazde z nich jest gorsze od ktorejkolwiek z akcji na brokenie...
Battle: Bow this Shugenja to move home a target attacking Personality and himself. Gain 2 Honor.
Battle: Bow this Shugenja, move him home, and target an attacking Personality: Move him home. Gain 2 Honor.
1. Atakuję shugenją z tym czarem. Chcę się wycofać. Czy mogę to zrobić jak atakuję tylko tą jedną postacią?
2. Shugenja z tym czarem została cofnięta w engage do domu z akcji Isawy Tsumaro. Seeking the Way dostał wiec keyword Home. Czy zadziała teraz?