Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Hitomi MonrooukeDzisiaj o 12:27Chord, tu możesz mieć rację. ;)Tensai, samuraje już są, a pewnie będzie ich więcej. CenturionDzisiaj o 12:22Kup se z innych klanów, masz alliance i w ogóle :P :P :PTensaiDzisiaj o 12:21ToP... <chlip>Ale serio, dostanę jakichś samuraiów, to pogadamyChordDzisiaj o 12:18Hitomi, po ToPie nic im się już nie spodoba ^^ CenturionDzisiaj o 12:17Zawiało mrokiem na widok tego senseia. Honorowka jak się paczy się szykujeChordDzisiaj o 12:17Są kary na boardgamingu i SA. Yojimbo i dueliści mają używanie. Farma też niczego sobie - ze split goldem może nieźle namieszać. Hitomi MonrooukeDzisiaj o 12:17Mnie też się podoba, pytanie czy podoba się Phoenix'om? Tu mam wątpliwości i to niemałe.ChordDzisiaj o 12:12Mnie się Rae niesamowicie podoba. A Suana Dojo rośnie w siłę.TensaiDzisiaj o 12:06Aha, powodzenia. Na razie tego nie widzę. Hitomi MonrooukeDzisiaj o 12:00Tymczasem na głównej jest finalna wersja próby zsynchronizowania rodziny Shiba z Isawa.
W tej chwili masz 3 z czego jeden unique. 2 ci dorzucą i będzie dość żeby złożyć deck. Zwłaszcza że i tak musisz tam upchnąć shugenjów
Wiadomo. W EE przez pewien czas grasowali parajimbos skorpionowi przecież. Ale gdzieś od wyjścia TSE słuch zaczął o nich ginąć. Tam też był problem wielu ruchomych elementów. Z drugiej strony mieli dobrą pulę postaci więc poczekajmy może tutaj tez się to jakoś sensownie rozwinie.
Ogranicza się wąskie, dogmatyczne myślenie Jedi - przejdź na ciemną stronę i otwórz oczy na MOŻLIWOŚCI.