Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Nie wiem klepek co ćpałeś ale daj namiary Tak jakby wcześniej nie było klanówek i tak jakby w połowie edycji wszystkie klanówki nie wypadały z deku bo "NIC NIE ROBIĄ"
Więc tak: Feniks w tej edycji chyba ma nie grać. Pomijając już nieszczęsny domek. Dostajemy sensei, który ma ultra restrykcyjne -1GP, ale nie daje akcji porównywalnej z Mahatsu Sensei.Daje możliwość używania może z 5 na krzyż, na tą chwilę, spelli na trzech legalnych w Ivory samurajach.Jak nie pokażą więcej samurajów porównywalnych z Iamiko, więcej spelli dobrze z nimi działających i jakiegoś shugasa który może być platformą dla spelli i jeszcze coś dawać oprócz Hibany, to ja tego nie widzę.Naprawdę złożenie stabilnej konstrukcji wymagającej zarówno spelli, akcji pod samurajów, podejście zarówno odpowiedniej ilości samurajów jak i wróżek, oraz mającej dobry schemat golda przy 3 GP, na drogą kombinację może być bardzo trudne.To jest Sensei dla amerykanów którym zawsze podchodzi.
A najlepiej takich co zrobią coś z przeciwnikiem.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-12-18, 17:04A najlepiej takich co zrobią coś z przeciwnikiem. Też bym chciał gości, którzy robią coś z przeciwnikiem
Grałem dzisiaj przeciwko talii na tym senseiu i był naprawdę bardzo mocny Rzeczy jakie momentami ten deck robi to masakra
Schemat golda na farmach nie ustępuje tym z 4 goldowej twierdzy.
I twierdza praktycznie co turę dawała kartę
Gold był Suana, Jade Pearl, Silver Mine i 10 farm.
Poza tym 2Chi to bieda z nędzą, kiedy jakieś 15 spelli się zeń skaluje.