Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Too long. Didn't read.P. S.Świetna meta na attache w honorówce jak by używać tych z 4FV za 0G. Jak nie stoisz naprzeciw attachy to po prostu honor gain ezpz. Chociaż nie jestem przekonany czy można składać honorówki na attachach...
Bo przeciwnik nie może wybrać, żeby sobie zepsuć attach, ergo, warunek dla dostania honoru zostaje spełniony.
W takim razie to bieda. Zbyt sytuacyjne żeby miało gdzieś zagrać bo konkurencja o sloty jest dość spora.
Na takie wypadki trzymasz w decku Unsettling Gathering i dajesz mu coś swojego. Wtedy za 4 karty dostajesz 4 honoru jeśli przeciwnikowi spodoba się prezent
Cytat: Manit0u w 2013-12-29, 19:08W takim razie to bieda. Zbyt sytuacyjne żeby miało gdzieś zagrać bo konkurencja o sloty jest dość spora.Cytat: Yrq w 2013-12-29, 19:08Na takie wypadki trzymasz w decku Unsettling Gathering i dajesz mu coś swojego. Wtedy za 4 karty dostajesz 4 honoru jeśli przeciwnikowi spodoba się prezent Ale zaraz, zaraz, jakie sytuacyjne? To są jakieś decki bez attachment'ów w IvE?
lepszy chyba Disciples of Ganesh
Sytuacyjne bo:a) ty musisz mieć attachmentb) przeciwnik musi mieć attachmentc) musisz mieć tą kartę na ręku przy spełnionym a) i b)d) wymiana musi być opłacalna (czyli najlepiej, jak Twój attach ma dużo FV ale nie jest ogólnie zbyt fajny a każdy attach u przeciwnika jest fajny i użyteczny)
Jednym słowem, musisz wkładać do decku to, attache, których Ci nie będzie żal, i liczyć, że przeciwnik będzie miał attache, których będzie mu żal. Za dużo.
W kwestii mety na atachmenty : Unsettling gathering i dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuugoooooo dluuuuuuuuuuuuuuuugooojeszcze dluzejdluuuugooonic;)
Dlatego dobrze 3mac 1-2 shugenjow w decku na takie match-upy.
Cytat: Klepek w 2013-12-29, 20:40Dlatego dobrze 3mac 1-2 shugenjow w decku na takie match-upy.fajnie jeszcze jak cos robiaot np dokladaja 2 F w bitwiepotem juz tylko awaryjnie gatheringa odpalaja.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-12-29, 19:31Cytat: Manit0u w 2013-12-29, 19:08W takim razie to bieda. Zbyt sytuacyjne żeby miało gdzieś zagrać bo konkurencja o sloty jest dość spora.Cytat: Yrq w 2013-12-29, 19:08Na takie wypadki trzymasz w decku Unsettling Gathering i dajesz mu coś swojego. Wtedy za 4 karty dostajesz 4 honoru jeśli przeciwnikowi spodoba się prezent Ale zaraz, zaraz, jakie sytuacyjne? To są jakieś decki bez attachment'ów w IvE?Ja taki mam i działa
Cytat: Paku w 2013-12-30, 00:44Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-12-29, 19:31Cytat: Manit0u w 2013-12-29, 19:08W takim razie to bieda. Zbyt sytuacyjne żeby miało gdzieś zagrać bo konkurencja o sloty jest dość spora.Cytat: Yrq w 2013-12-29, 19:08Na takie wypadki trzymasz w decku Unsettling Gathering i dajesz mu coś swojego. Wtedy za 4 karty dostajesz 4 honoru jeśli przeciwnikowi spodoba się prezent Ale zaraz, zaraz, jakie sytuacyjne? To są jakieś decki bez attachment'ów w IvE?Ja taki mam i działa Skoro tak mówisz (Wy w tym dyshonorze to już całkiem powariowaliście)