Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Dla mnie bezkonkurencyjna ilustracja: strzał z dupy
Cytat: mirumo w 2014-01-03, 15:33Dla mnie bezkonkurencyjna ilustracja: strzał z dupyTo karty z wczesniejszych dodatkow tez sie licza? Myslame ze chodzi o Base IvE.
Dla mnie bezkonkurencyjny jak na razie HIRUMA http://imperialassembly.com/oracle/#cardid=11152,#hashid=9f327a08acd2d24d740a96a6942139b2,#cardcount=14
Mój typ to Doji Makoto - bezcześci bieberowską facjatą piękno orientu... Kilka podobnych kart by się znalazło, ale ten art to czyste ZUO!
Darboh, okrutniku, do tej pory tego nie widziałem, ale teraz morda pedofila (see : Doji Makoto alternate art) będzie zawsze mi się z Justinem kojarzyła. Hał kud ju! Doji Justin, dżizaz...
Moje typy : Uncovering the Culpirt
Drugie miejsce - Moto Chinua
Ja dorzucę od siebie Togashi Korimi. Koszmar na poziomie Chujni.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-01-07, 22:25Ja dorzucę od siebie Togashi Korimi. Koszmar na poziomie Chujni.Na poważnie? Ale przecież to fajna grafa jest.
Cytat: kempy w 2014-01-07, 22:30Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-01-07, 22:25Ja dorzucę od siebie Togashi Korimi. Koszmar na poziomie Chujni.Na poważnie? Ale przecież to fajna grafa jest.Kempy powiedz mi jedno, to jest mnich, czy druid?Cycki i du.. plecy na wierzchu, w Rokuganie? serio?Ja nawet nie twierdzę, że nie jest fajna, twierdzę, że nie w L5R.
Drugie miejsce - Moto Chinua - owszem, art jest świetny, ale pasuje do L5R mniej więcej tak samo jak Narodziny Wenus.
gadamy o tym co pasuje czy co jest paskudne po prostu?
To ja zgłaszam dzisiejszego Hatsu Suru no OniWygrał moją nominację dzięki artowi wyglądającemu jak jakiś gimnazjalny fanart do warhammera. Widziałem ładniejsze obrazki na erpegowych kartach postaci.