Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Top 4:Tomasz Nalepka - CraneWojciech Olszewski - CraneŁukasz Kowalczyk - PhoenixKamil Magda - Crane yet again
Kamil gewonnen
Cieszy mnie, że choć żury nadal nieuczciwie dominują nad wszystkim to przynajmniej nie jest to jeden poryty deck tylko milion różnych. Z trzech cranów w top 4 każdy był z zupełnie innej bajki (nie mówiąc o tym, że żaden zupełnie nie przypominał tego czym się gra za oceanem).
edit: quasu mnie ubiegł, poniżej to oczywiście do żura komentarz:Dokładnie, 3 różne deki czyli w praktyce nie da się nawet zmetować na to ścierwo.A z senseia powinni jeszcze absent usunąć, żeby nic nie robił jak unicornowy domek
Dzięki wszystkim obecnym za świetne towarzystwo i dzięki tym, którzy pozwolili, aby talia mantisowa świeciła się jak psu jajca
Cytat: Paku w 2014-04-14, 12:20Dzięki wszystkim obecnym za świetne towarzystwo i dzięki tym, którzy pozwolili, aby talia mantisowa świeciła się jak psu jajca byly straty frontowe. wew.karty (w koszulke) musiał wejsc kamyczek i niestety odcisnoł dziure.
Sa moze jakies nowe informacje co z Walcem?