Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Głosów w sumie: 29
Głosowanie skończone: 2014-12-09, 16:33
http://pineboxentertainment.com/2017/06/01/doomtown-reloaded-and-the-player-environment/że dodatki będą wydawane rzadziej, ale za to większe, że pojawią się oficjalne alternatywne formaty
Chciałbym, żeby tak było, ale DT:R to klimatyczna gierka, która jednak nie opuści swojej niszy.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Za mało się udzielają i promują gierkę żeby im się udało
Ja mam wrażenie, że LCG ostatecznie ugruntowały magica jako monopolistę - jeżeli jesteś pro to grasz magica jeżeli casualem to LCG.
Cytat: Mishima w 2017-06-02, 10:49 Ja mam wrażenie, że LCG ostatecznie ugruntowały magica jako monopolistę - jeżeli jesteś pro to grasz magica jeżeli casualem to LCG. Czyli generalnie jak się gra w LCG jest się leszczem, a jak w mtg to kozakiem?
Może bardziej chodzi o to, że zwycięstwo w Pro Tour czy zrobienie Mistrza Świata w MtG wymaga trochę większego zaangażowania niż w wszystkich LCG'ach razem wziętych?
W MTG twoiego deck skopiują tylko równie lub bardziej kasiaści goście - zatem jest mniejsza pula konkurentów pod względem pilotażu. Zatem można być gorzej lepszym graczem, by osiągać wyjątkowe wyniki.
super. czy ten dodatek bedzie tylko z kickstartera czy tez mozna bedzie go nabyc pozniej? i ciekawe do kiedy zamierzaja wysylac zamowiione dodatki.
Alternate arty do kart dostepnych w saddle packach czy unikalne wzory ?