Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jestem ciekaw czym oni graja - czy raczej honorowkami, czy militarkami...Btw, mam nadzieje, ze za tydzien-dwa nie pojawi sie kupa errat/banow dla zura...
Jestem ciekaw czym oni graja - czy raczej honorowkami, czy militarkami...
Btw, mam nadzieje, ze za tydzien-dwa nie pojawi sie kupa errat/banow dla zura...
Jaka meta?(poza graniem lwem? )
Jak widzę czym grają wszystkie te żury to najlepszą metą są followery. Ładuj wiochmenów, bandę roninów (ci goście są chyba najlepszym followerem jakiego widziałem w IvE - po porstu miażdżą), jak jesteś twardy to nawet Shieldwall'a. Roaming Caravan też brzmi fajnie ^^ A właściwie nie ma powodów by się nie zmieściła (chyba, że grasz Pakwym deckiem, gdzie mu się nawet Temple of Tengen nie mieści ).Jesli, jakimś zupełnie niepojętym cudem, ma się kłopot z błękitnym honorem to podpowiem, że best-honor-meta-in-Ivory ma w nazwie Crane, a poza tym jest całkiem dobrym attachem.Co ponad to? Gold, gold, gold. To jest economic edition, kto ma lepsze złoto wygrywa. I tu nie chodzi o 10g po pierwszej turze. Ma być 20+ golda po trzeciej. Brak holdingów w drugiej turze to też jest gold screw!Tak widzę zwalczanie niebieskich piżam w IvE. Pewnie można się też bawić jakimiś blitzami czy innnym paskudem. Militarny dyshonor też miażdży kosmos, ale brak Brilliantów na rynku poważnie utrudnia granie takimi rzeczami ^^
Bo utrzymywanie stanu, w którym 7 na 8 topów to krejny, to prosta droga do errat/banów, których Chord chce uniknąć.Nie dziękuj.