Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Czy ktoś może mi wyjaśnić, jakie są zalety tej karty? C[R]ap...
Cytat: sejmitar w 2014-04-23, 18:48Czy ktoś może mi wyjaśnić, jakie są zalety tej karty? C[R]ap...Skombinowane z Crystal Tearsami wstaje Ci gościa i kiwa dwóch niemal dowolnych. Trzy mocne efekty na dwóch kartach. Poza tym może wejść w slot mety na tereny, która nie gryzie się z innymi terenami (a z niektórymi nawet współgra).
1) Żeby w ogóle zadziałało, wymaga terenu. 2) Od kiwania choinek jest wersalka, która w tej roli sprawuje się naprawdę dobrze. I nie potrzebuje terenu w stole. 3) Wtórny efekt ... Jak nie jesteś fenolem, to właśnie zniszczyłeś sobie teren dający ci jakieś korzyści (innych się nie gra). Albo odważnie zniszczyłeś przeciwnikowi teren... Bo własnego nie miałeś... Fajnie, jak jesteś Fenolem to nie tracisz terenu który masz w stole i właśnie kiwnąłeś gościa. Oczywiście nadal, by karta W OGÓLE zadziałała - patrz 1). Nie wiem, jakie tereny musiałyby się pojawić, żeby grać to coś.
Cytat: Chord w 2014-04-23, 19:40Cytat: sejmitar w 2014-04-23, 18:48Czy ktoś może mi wyjaśnić, jakie są zalety tej karty? C[R]ap...Skombinowane z Crystal Tearsami wstaje Ci gościa i kiwa dwóch niemal dowolnych. Trzy mocne efekty na dwóch kartach. Poza tym może wejść w slot mety na tereny, która nie gryzie się z innymi terenami (a z niektórymi nawet współgra).niby w jaki sposob? bo jezeli niszcze swoje crystal tearsy to zrzucam 2 karty dla bow postaci. interes rodem z podrecznika yasukich.jezeli cudze to wstane swojego i kleknie inny bolek.dla mnie dno i 3 metry mułu...i az sie serce kraje ze min 1 bede mial w klaserze
Uprzywilejowany klan został chyba wybrany metodą ostatni "palec pod budkę". Nijaka synergia z niczym klanowym.
Cytat: Yrq w 2014-04-23, 22:25Uprzywilejowany klan został chyba wybrany metodą ostatni "palec pod budkę". Nijaka synergia z niczym klanowym.Jak to nie? Synergia jest idealna. Klan obsysa to i karty pod klan też