Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: mirumo w 2014-04-26, 21:04O negacji killa pisal yrq nie ja. Ja komentowalem twoj wpis o piorunochronie i w tej roli ward lepszy bo nie tylko neguje zabicie ale pozwala sie z bitwy ewakuowac, jak to jest dobre powinien wiedziec kazdy kto widzial crany lub smoki w akcji.Wybacz Mirumo, ale nie zgodzę się, pisałeś: Cytat: Yrq w 2014-04-26, 12:36 No jak na razie najlepszą akcja do zanegowania jest kill, więc Ward jest lepszy. Word neguje tylko killa więc do tego się odnosiłem. A jak już napisałem Interrupt the Void's Flow blokuje nie tylko killa. Czy to jest lepsze, czy gorsze, zobaczymy, mnie się podoba i to zdecydowanie bardziej od Worda
O negacji killa pisal yrq nie ja. Ja komentowalem twoj wpis o piorunochronie i w tej roli ward lepszy bo nie tylko neguje zabicie ale pozwala sie z bitwy ewakuowac, jak to jest dobre powinien wiedziec kazdy kto widzial crany lub smoki w akcji.
No jak na razie najlepszą akcja do zanegowania jest kill, więc Ward jest lepszy.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-04-27, 00:20Cytat: mirumo w 2014-04-26, 21:04O negacji killa pisal yrq nie ja. Ja komentowalem twoj wpis o piorunochronie i w tej roli ward lepszy bo nie tylko neguje zabicie ale pozwala sie z bitwy ewakuowac, jak to jest dobre powinien wiedziec kazdy kto widzial crany lub smoki w akcji.Wybacz Mirumo, ale nie zgodzę się, pisałeś: Cytat: Yrq w 2014-04-26, 12:36 No jak na razie najlepszą akcja do zanegowania jest kill, więc Ward jest lepszy. Word neguje tylko killa więc do tego się odnosiłem. A jak już napisałem Interrupt the Void's Flow blokuje nie tylko killa. Czy to jest lepsze, czy gorsze, zobaczymy, mnie się podoba i to zdecydowanie bardziej od Worda Zrzucam to na karb tego drunken mastera ktorego sobie w stopke w wkleiles... ale skup sie na chwile i zobacz kogo w powyzszym poscie zacytowales...
(masakra, nie pytaj mnie czemu ja tam usilnie widziałem Mirumo a nie Yrq?)
Übereject z bitwy
A mogę wrócić z back to the fronta? Tam jest any location. (LNG Mode engage!)