Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
: When paying for an Invest: Reduce it's cost by Aragaki's Personal Honor.
No właśnie. A to nie jest tak, że resztę golda możesz wydać na cokolwiek poza inwestem? Ja tak to czytam. Ale to jest RAI vs RAW
Cytat: Tensai w 2014-05-05, 12:34No właśnie. A to nie jest tak, że resztę golda możesz wydać na cokolwiek poza inwestem? Ja tak to czytam. Ale to jest RAI vs RAWNie jest. Mechanicznie ma działać tak jak zaproponowałem, ale DT jest gupie i nie umie pisać kart. Przez to zaraz się rozplenią tego typu pytania.
A to nie jest tak, że produkuje piniondz, który możesz wdać tylko na investy?Niewydany trafia do puli, co można później 'skombić' z innym źródłem finansowania, przy kupowaniu investów...Zaproponowana przez Chorda redukcja nie mogłaby się łączyć przy kupowaniu większej ilości investów (na przykład dwóch po 1G).Durność tej karty polega nie tyle na akcji i jej działaniu, co na utworzeniu kolejnego skarbczyka na specjalne przeinvestowane piniondze.
Hitomi, akurat "only pay for one Invest" jest tam bardzo wyraźnie napisane.
W tej chwili ta zdolność jest tak kijowo napisana, że aż nie wiem o co w niej chodzi
ale ujowo napisane.
Cytat: quas w 2014-05-05, 13:09ale ujowo napisane.plus ujowy art
ta kasa nie przechodzi do puli..
Cytat: Endriu w 2014-05-05, 15:30ta kasa nie przechodzi do puli..każda kasa przechodzi do puli obecnie?
Cytat: Tensai w 2014-05-05, 15:32Cytat: Endriu w 2014-05-05, 15:30ta kasa nie przechodzi do puli..każda kasa przechodzi do puli obecnie?Napisałem jak ja rozumie i interpretuje zdolność owej pani.