Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Dostajesz własnego batmana z kawalerią i jeszcze narzekasz...
Tensai a czegoś chcial za postac w cenie ultra-promo.statow brak za to dobra zdolnosc (chocby pod domek, pewnie z czasem bedzie jakies klekanie wrozki po honor).imo rozwojowa postac.
Fenole ssą. Nie da się grać. Blankowy domek, beznadziejny sensei. I jeszcze postaci bez F. Walić IvE. Wracam za edycję.
statow brak za to dobra zdolnosc (chocby pod domek, pewnie z czasem bedzie jakies klekanie wrozki po honor).imo rozwojowa postac.
Fajnie że kawaleria i fajny art.No i tania.
będzie super do kręcenia jakichś dziwnych komb, póki co zastosowania nie widzę
i gdzie są spelle pod rae?
Liczyłem na jakiegoś skurwola do all starsów, ale to też jest ciekawa postać.Uzyje domku, wezmie fawavor, od biedy jest kawaleria, wiec moze nawet cos przybronic i wysadzic sie za Range 6,a no i jeszcze jest air wiec moze trzymac ward of air w domu i trolowac przeciwnika
Tensai, spelli pod Rae jest tyle, że jak siądą to ja rezygnuję z wjazdów.Problem było to, że nie bardzo miały jak i gdzie siąść. Ten problem po wydaniu TCS powinien zniknąć.
The pacifism though is something that should not be overlooked. While seeking knowledge is what is represented by Phoenix?s Stronghold, the Phoenix pacifists of Air will be their clan theme. This theme will primarily be an honor theme, specifically focusing on their Air Shugenja. The Phoenix know what dangers are out there. They know what lies in the hearts of dark men. They know what goes bump in the night. Knowing this is what drives them to their pacifism, and this is at the heart of their Clan.
Cytat: mirumo w 2014-05-09, 11:25Liczyłem na jakiegoś skurwola do all starsów, ale to też jest ciekawa postać.Uzyje domku, wezmie fawavor, od biedy jest kawaleria, wiec moze nawet cos przybronic i wysadzic sie za Range 6,a no i jeszcze jest air wiec moze trzymac ward of air w domu i trolowac przeciwnika OoO... proszę. Można? okazuje się, że można