Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ja mam zamiar sie wybrać. Na razie chęć wyjazdu ze mną zgłosił Kitsune, więc mam jeszcze 2 wolne miejsca - jeśli ktoś jest chętny, to proszę o kontakt.
z wawy jedzie pociąg 3/5h za 29zł dla studenta.Da sie przeżyć
Cytat: "jabbas"z wawy jedzie pociąg 3/5h za 29zł dla studenta.Da sie przeżyćTy chyba żartujesz :shock: Wiesz ile ma być stopni w połowie czerwca?30 w cieniu. Wyobrażasz sobie czym staje sie wtedy pociąg?Nagrzaną do 45 stopni konserwą.
Cytat: "gaijin"Cytat: "jabbas"z wawy jedzie pociąg 3/5h za 29zł dla studenta.Da sie przeżyćTy chyba żartujesz :shock: Wiesz ile ma być stopni w połowie czerwca?30 w cieniu. Wyobrażasz sobie czym staje sie wtedy pociąg?Nagrzaną do 45 stopni konserwą.Poprzewracało się w wam w d...ch chyba. Jaka konserwa? Konserwa jest jak pięciu spoconych kolesi ściska się w pozbawionym klimatyzacji samochodzie nie mają możliwości nawet rozprostować nóg. Pociąg ma dodatkowo tą przewagę nad innymi środkami lokomocji, że kierowca może spokojnie coś wypić. Jest bardziej towarzyski innymi słowy mówiąc niż autobus chociażby.
no to może podasz wyniki bo ostatnio jak patrzyłem było 10 za 13 przeciwa pozatym jak bedzie legalny to nie chce mi się jechać bo nie chce mi się bic o karty z nowego dodatku który pojawił się za późno by być legalny na tym turnieju