Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
So blue and so gay...Sensei OP
Sensej nie jest OP. Określenie tego, czym jest sensei wymaga użycia nowego określenia, które tak ma się do OP, jak OP ma się do trashowych wypełniaczy boosterów. Potestujcie a zobaczycie.
Cytat: sejmitar w 2014-07-15, 00:23Sensej nie jest OP. Określenie tego, czym jest sensei wymaga użycia nowego określenia, które tak ma się do OP, jak OP ma się do trashowych wypełniaczy boosterów. Potestujcie a zobaczycie.Sejmi, z posta ewidentnie wynika, że już potestowałeś, więc może się podziel wrażeniami?
Cytat: sejmitar w 2014-07-15, 00:23Sensej nie jest OP. Określenie tego, czym jest sensei wymaga użycia nowego określenia, które tak ma się do OP, jak OP ma się do trashowych wypełniaczy boosterów. Potestujcie a zobaczycie.Sejmi, z posta ewidentnie wynika, że już potestowałeś, więc może się podziel wrażeniami?Zabawne, że piszecie, że item przejebany, bo na krejnowym forum psioczą. To w sumie spoko - przynajmniej jedna strona ma rację (i jedna pieprzy głupoty, jak zawsze zresztą). Ja tam się cieszę, będą nowe kartony do pogrania.
+ jakieś allegiance cards.
quasu, mówiąc o m'rice przypomniałeś mi o kitsuki kinaro (który mimo 0F 7GC też gra w wielu kensich deckach). on + jarowy itemek to już pełna kontrola. do tego shikei i mamy jedi mind control. niestety, to kolejny argument za tym, żeby w kensich grać ten żałosny ring of air (powtarzalne wstawanie może być w takich grach na wagę złota).w teorii jarowy item potrzebuje czasu, żeby się rozkręcić, ale jest sporo przyspieszaczy - do listy jedi mind control zapomniałem dorzucić shrine to hachiman - więc robienie tych tokenów na potęgę może nie być trudne.
A co dokładnie robi ten resilient?
Cytat: Darboh w 2014-07-15, 12:18A co dokładnie robi ten resilient?raz na grę nie ginie w rezolucji.