Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Aha, widzę, że w ramach upraszczania zasad pojawiło się kolejne wyrażenie, które najwyraźniej ma coś znaczyć (Lobby Bonus). Ale PH requirement na followerach jest niespoko...
ps: a to nie tak, że kiedyś już był "lobby bonus" w wysokości Ph lobbującego?
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-07-20, 13:35ps: a to nie tak, że kiedyś już był "lobby bonus" w wysokości Ph lobbującego?Tylko wtedy się liczył honor lobby'ującego, a tu zawsze masz bonus (chociaż głupio kimś innym lobbyować, nie?)
Fiu, fiu... koleś masakra. Widzę jego przyszłość w wielu deckach, nie tylko Crabowych.CytujNie wiem, czy za 12 wejdzie do krejna, ale za 10 na 100% bym go próbował wciskać.Cytujps: a to nie tak, że kiedyś już był "lobby bonus" w wysokości Ph lobbującego?Nie wiem, kiedy było 'kiedyś', ale jeśli między końcem Diamonda/początkiem Lotusa a końcem SE, to nie kojarzę, ale to było lata temu, więc mogło mi wylecieć z głowy. No chyba że mówisz o EE, albo o czasach jeszcze przed Diamondem.CytujChciałbym też przypomnieć, że już w TCS wyszedło takie cuś; Shigekawa's Court i jakoś nikt nie lamentował No spoko, tylko tam jest napisane wprost, right ? Nieważne, jest karta i kropka:)
Nie wiem, czy za 12 wejdzie do krejna, ale za 10 na 100% bym go próbował wciskać.Cytujps: a to nie tak, że kiedyś już był "lobby bonus" w wysokości Ph lobbującego?Nie wiem, kiedy było 'kiedyś', ale jeśli między końcem Diamonda/początkiem Lotusa a końcem SE, to nie kojarzę, ale to było lata temu, więc mogło mi wylecieć z głowy. No chyba że mówisz o EE, albo o czasach jeszcze przed Diamondem.CytujChciałbym też przypomnieć, że już w TCS wyszedło takie cuś; Shigekawa's Court i jakoś nikt nie lamentował No spoko, tylko tam jest napisane wprost, right ? Nieważne, jest karta i kropka:)
Chciałbym też przypomnieć, że już w TCS wyszedło takie cuś; Shigekawa's Court i jakoś nikt nie lamentował