Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
wreszcie wyciągarka taczek
Cytat: Yrq w 2014-08-01, 00:51wreszcie wyciągarka taczekMam durny plan złożyć Taczkownię na krabim senseju i ich szugasach Taczki, plantedy i jazda
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Może ktoś się pokusi o napisanie hejt posta na pieprzenie głupot o designowaniu kart jakie to "kart które robią więcej niż jeden efekt są be"...Ręce opadają. Jeszcze discipline powinni dać i już w ogóle byłaby wisienka na torcie.
Cytat: Bayushi Shinzo w 2014-08-01, 16:13Może ktoś się pokusi o napisanie hejt posta na pieprzenie głupot o designowaniu kart jakie to "kart które robią więcej niż jeden efekt są be"...Ręce opadają. Jeszcze discipline powinni dać i już w ogóle byłaby wisienka na torcie.a ktos wogole sie tym hejtem przejmuje?
poza tym wyciaganie att jest fajne - doplacam 4pieniadza i mam o jedna karte wiecej.me likes
Cytat: quas w 2014-08-01, 15:16poza tym wyciaganie att jest fajne - doplacam 4pieniadza i mam o jedna karte wiecej.me likesto jest chyba nawet lepsze. nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że resolving akcji i opłacanie jej kosztów to dwie osobne rzeczy - czyli jeżeli zapłaciłeś invest, to wyciągasz dwa ataczmenty za jedyne 4, a nie 6 złota (dopłacasz 2, a nie 4).
mnie wychodzi 6, podobnie jak Chordowi.
My doszliśmy do wniosku, że resolve zawiera płacenie kosztu - nie mam ochoty grzebać w rulesach, żeby to potwierdzić (i tak zmienią je zaraz po tym jak coś wyczytam), ale to po prostu brzmi rozsądniej.