Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Brak obecności Shadowlands Horde tzn. prawdziwych Oni z SH a'la TFT.
Generalnie brak tez roninow. Ale najbardziej przegieli z olaniem fudo/madness. Fudo na genconie wygralo kontynuacje tematu a tfurcy znowu wydymali graczy.
Cytat: quas w 2014-08-09, 12:39Generalnie brak tez roninow. Ale najbardziej przegieli z olaniem fudo/madness. Fudo na genconie wygralo kontynuacje tematu a tfurcy znowu wydymali graczy.Eee, może będzie jeszcze jakiś Fudo Sensei.
Cytat: kempy w 2014-08-09, 13:53Cytat: quas w 2014-08-09, 12:39Generalnie brak tez roninow. Ale najbardziej przegieli z olaniem fudo/madness. Fudo na genconie wygralo kontynuacje tematu a tfurcy znowu wydymali graczy.Eee, może będzie jeszcze jakiś Fudo Sensei.I co on da, jak zaraz fudo karty i ringi wyrotują?
W standardzie są legalne do końca roku, w Extended do końca następnego. Nie wiem co Wy wszyscy macie z tą rotacją. Środek sierpnia 2014 a wszystkim już odbija na punkcie striktów i pochodnych. Przypominam że w tej grze nie raz wydawane były karty, których legalność nie przekraczała dwóch czy trzech miesięcy.
Cytat: kempy w 2014-08-09, 14:13W standardzie są legalne do końca roku, w Extended do końca następnego. Nie wiem co Wy wszyscy macie z tą rotacją. Środek sierpnia 2014 a wszystkim już odbija na punkcie striktów i pochodnych. Przypominam że w tej grze nie raz wydawane były karty, których legalność nie przekraczała dwóch czy trzech miesięcy.tak naprawde format bedzie zalezal od Kotei'owExtended mi nie przeszkadza- w zasadzie odkad gram w te karcianke taki obowiazuje.Pytanie tylko czy AEG nie bedzie mial jakiegos parcia na Stricted