Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
i to ma być powód?
Cytat: Vasquez21 w 2014-10-21, 23:02i to ma być powód? powodem jest to, że mam kolokwium zaliczeniowe, a jak mnie nie będzie to nie zaliczę ćwiczeń, a jak nie zaliczę ćwiczeń to nie podejdę w pierwszym terminie do egzaminu, a jak nie podejdę w pierwszym terminie to mogę się pożegnać ze stypendium.
Cytat: agg w 2014-10-23, 13:15Cytat: Vasquez21 w 2014-10-21, 23:02i to ma być powód? powodem jest to, że mam kolokwium zaliczeniowe, a jak mnie nie będzie to nie zaliczę ćwiczeń, a jak nie zaliczę ćwiczeń to nie podejdę w pierwszym terminie do egzaminu, a jak nie podejdę w pierwszym terminie to mogę się pożegnać ze stypendium.a jak się pożegna ze stypendium, to nie będzie mieć na karty, a jak nie będzie mieć na karty, to nie będzie jeździć na turnieje. więc nie jedzie, żeby móc jeździć. wot, życie.
Jakie są koszty takiego turnieju?
Jak jest z noclegami?
Czy jedzie ktoś z okolic Łodzi ?
15zł serio myślałem że jakieś 50 Jak będę miał jakiś nocleg to na bank się pojawię.
wstępnie ~30-50zł
Cytat: Vasquez21 w 2014-10-26, 23:57 wstępnie ~30-50złHmm, ok. To ja odpadam z ewentualnego Drafta i szukam chętnych na Doomtown/Spoils.
Jaworzno, czyli Ivory "Arc" Constructed (od CoM w górę), tak? Bez TNO? Pytam, bo ja niekumaty i jak ktoś prosto nie napisze to nie zrozumiem.