Autor Wątek: Serenity  (Przeczytany 1734 razy)

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
Serenity
« dnia: 2014-10-26, 10:41 »
Serenity (Oracle of the Void)
Strategy - RARE - 139

Courtesy: This Strategy's Ranged Attack has +1 strength. (Courtesy traits do not take effect if you went first.)
Unstoppable Battle, : Target your unbowed Samurai. Ranged Attack equal to his Personal Honor.

Focus Value: 1

Her heart pounded in her ears and her breath hitched. The world faded away for one glorious moment as the arrow loosed, and it rushed back in a flood of blood.

Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
Odp: Serenity
« Odpowiedź #1 dnia: 2014-10-27, 01:27 »
Całkiem fajne.
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2014-10-27, 01:45 »
Brakowało mi w Core Secie akcji opartych o ph.
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
« Odpowiedź #3 dnia: 2014-10-27, 01:54 »
Courtesy, może zrobię kraba na postaciach z wysokim ph ;p
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2014-10-27, 09:24 »
w lwie strzal za 3...z ew.dopałką z innych kart i brakiem interruptow u przeciwnika.
warte potestowania (o ile bedzie w co strzelać - przy powrocie do mody ogrodecków bedzie tylko lezalo bezsensownie na rece)
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

burning_librarian

• Dragon Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 2014-10-27, 11:46 »
w lwie strzal za 3...z ew.dopałką z innych kart i brakiem interruptow u przeciwnika.
warte potestowania (o ile bedzie w co strzelać - przy powrocie do mody ogrodecków bedzie tylko lezalo bezsensownie na rece)
nie mów hop dopóki nie zobaczysz nowych CR. mogą zmienić zasady kombinowania strzałów (np. że można kombinować z innymi strzałami w unicie twojej targetowanej postaci).

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 2014-10-27, 11:51 »
nie mów hop dopóki nie zobaczysz nowych CR. mogą zmienić zasady kombinowania strzałów (np. że można kombinować z innymi strzałami w unicie twojej targetowanej postaci).
Chciałem powiedzieć, że nie zrobią czegoś tak głupiego w środku edycji, ale... nie był bym tego taki pewien.
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

burning_librarian

• Dragon Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 2014-10-27, 12:01 »
Chciałem powiedzieć, że nie zrobią czegoś tak głupiego w środku edycji, ale... nie był bym tego taki pewien.
nie mówię, że teraz, ale spodziewałbym się czegoś w stylu "Dwadzieścia zmian w CR z okazji 20 Festiwali" :P