Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Eee, czemu Lwie postacie Experienced nie mają Unique?
Cytat: kempy w 2014-10-26, 22:21Eee, czemu Lwie postacie Experienced nie mają Unique?http://imperialassembly.com/news.php?news=43 bryan pisze o tym tu o
Czyli Tensai wychodzi na to, że bucami są wszyscy co nie zaczynają, tak?
Courtesy is one of those fantastic mechanics that is completely open-ended, allowing us considerable flexibility in design.
... zwłaszcza jeżeli wprowadzą kolejne keywordy oparte na kolejnych kawałkach bushido...
W tej edycji całkowicie stracili klimat mantisa chyba pod każdym względem. Całkowicie nie podoba mi się ta edycja... Siły kart nie ocenim, bo nie gram.
Cytat: Epik w 2014-10-27, 00:24W tej edycji całkowicie stracili klimat mantisa chyba pod każdym względem. Całkowicie nie podoba mi się ta edycja... Siły kart nie ocenim, bo nie gram.Co jest takiego nie-mantisowego w Satou, Nishigori czy Yakuwa?
Cytat: kempy w 2014-10-27, 00:27Cytat: Epik w 2014-10-27, 00:24W tej edycji całkowicie stracili klimat mantisa chyba pod każdym względem. Całkowicie nie podoba mi się ta edycja... Siły kart nie ocenim, bo nie gram.Co jest takiego nie-mantisowego w Satou, Nishigori czy Yakuwa?Bardziej mi chodzi o brak Moshi, Portów, thundereverything, sensownego navala, agresji, i jakoś tak mało kombinowania i.. 'precyzji'. I kolejny sprzedajny craneowi mantis (choć nie znam storyline. Zatrzymałem się na EE, a tam wątki Mantisowe były moim zdaniem tragiczne). Jakoś mi się to nie składa, no, ale może marudzenie niegrającego
nawet jak kupisz z 4gp chaty 3 pieniadza to masz 7 a nie 6.
nadal wole miec ten pieniazek niz go nie miec.
Cytat: quas w 2014-10-27, 09:50nadal wole miec ten pieniazek niz go nie miec.I teraz się sprawa rozbija o to, co daje ci sensej za ten pieniążek. Mi się broderhudowy sensej podoba i oddam pieniążek, żeby zobaczyć, czy mi to zadziała (ofc w strict albo IvE2 arc, bo IvE1 Arc ma za dużo 4za4)
Cytat: Tensai w 2014-10-27, 11:04Cytat: quas w 2014-10-27, 09:50nadal wole miec ten pieniazek niz go nie miec.I teraz się sprawa rozbija o to, co daje ci sensej za ten pieniążek. Mi się broderhudowy sensej podoba i oddam pieniążek, żeby zobaczyć, czy mi to zadziała (ofc w strict albo IvE2 arc, bo IvE1 Arc ma za dużo 4za4)Na przykład Rae daje Ci wielkie nic, a Kuroko wprowadza zupełnie nie supportowaną mechanikę.