Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ktos poratuje:Strenght remains x 2Staff of the raja's court x2Glimpse of the unicorn x 1Akodo Iketsu x 2Akodo Dairuko x 1 (gdzie ja ja mam:P)
akenohoshi i chiwa? nie za dużo supportujących postaci, które robią (mniej więcej) to samo?
Od razu Ci mowie, ze po dzisiejszych grach wyrzucilem way of the crane, bo sie nie nadaje.Ma jedna duza wade duelu mozna odmowic i juz nie dostajesz forca z senseia;PBrazen challenge lepszy, mimo ze way sie z noritsu kombi;PWiec nie wiem czy nie lepszy dobry druk brazena;)ale w pierwszym rzucie myslalem ze way lepszy;)
Cytat: burning_librarian w 2015-03-05, 23:57akenohoshi i chiwa? nie za dużo supportujących postaci, które robią (mniej więcej) to samo? Z chęcią bym wrzucił zamiast tego sensowną postać do wcisku ale jakoś nie mogę żadnej znaleźć
Cytat: mirumo w 2015-03-06, 07:42Cytat: burning_librarian w 2015-03-05, 23:57akenohoshi i chiwa? nie za dużo supportujących postaci, które robią (mniej więcej) to samo? Z chęcią bym wrzucił zamiast tego sensowną postać do wcisku ale jakoś nie mogę żadnej znaleźć może ogre bushi?