Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
The Hall of Ancestors - nie grałem na poprzednim, ale ten podoba mi się bardziej.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ale przyuwazyles ze nie zaczynasz z martwa postacia na starcie tak?
Po reszcie czuje sie mniej rozczarowany. Co do domków - Crossroads Fortess to porażka moim zdaniam. Halls fajny, bo kopiuje z kazdej postaci nie tylko z Uniqe a taki np Yoshino jest czesto pierwszy do odstrzalu Spróbujemy cos poskładać na Honor Victory
Cytat: "Eldar"Po reszcie czuje sie mniej rozczarowany. Co do domków - Crossroads Fortess to porażka moim zdaniam. Halls fajny, bo kopiuje z kazdej postaci nie tylko z Uniqe a taki np Yoshino jest czesto pierwszy do odstrzalu Spróbujemy cos poskładać na Honor Victory Nie chcial bym cie rozczarowac ale zdaje mi sie, ze w wypadku militarnego honoru battlemaidenki wygladaja lepiej od lwow
Lew to najlepszy deck SE według mnie i te karty bedą miażdzyć bo to co portafi zrobić Ken`o to zawsze był mrok.
Khan nie jest Battle Maiden :>
Ruthles Advance. :roll:
co za lipa lew ma 7Fh na starcie i 7F prowincji a Kran znów nie ma 7 :cry: niezadowolony :cry: