Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
5-0 w Arc co daje mi chwilę oddechu i bezstresowe czekanie na koniec swissa (tj. jeszcze dwie rundy). Tym razem pokonałem smocze oświecenie - szybciutko dostałem 2x Watanabe, 2x Shrine, 1x Mark i dobilem w jego piatej turze. A gość przyznał, że brakło mu jednego drawa w turze w ktorej scrossowałem.
Cytat: kempy w 2015-07-09, 00:525-0 w Arc co daje mi chwilę oddechu i bezstresowe czekanie na koniec swissa (tj. jeszcze dwie rundy). Tym razem pokonałem smocze oświecenie - szybciutko dostałem 2x Watanabe, 2x Shrine, 1x Mark i dobilem w jego piatej turze. A gość przyznał, że brakło mu jednego drawa w turze w ktorej scrossowałem.wróżko-honor?
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Czy tylko ja mam wrażenie że topowe decki w modernie to honor?
Cytat: Bayushi Shinzo w 2015-07-14, 10:45Czy tylko ja mam wrażenie że topowe decki w modernie to honor?Powiem tak, bez mety na honor nie ma co skladac militarki. Chyba ze ma to byc blitz. Ale z drugiej strony w Szczyrku chyba tylko Jar i Sejmitar krecili kolkiem a reszta napierdzialala sie po pyskach. Wygral Vasquez krabami.