Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jakoś straciłem motywacje...
Miło słyszeć, że ktoś nie odłozył jeszcze katany na bok, nie zmienił ubrań i nie zaszył się gdzieś w Westeros. Ale na poważnie, być może gdyby takich graczy znalazło się jeszcze kilku to może na późną jesień w Mgle czy Gnomie udało by się zrobić normalny sensowny turniej. Dużo przecież nie trzeba. Jestem dobrej myśli i wracam do ujarzmiania mojego wkurwienia zaistniałą sytuacją.
Rozmawiałem dzisiaj z Arturem z Gnoma. Jak najbardziej znajdzie się na Gnomiconie miejsce na Kotei 2016! Kwestią do dogadania będzie format, ale ważne że jest szansa się spotkać w większym gronie w jednym miejscu.
Na forum FFG Sztaniści pisza, że chcą robić koteia DE 2016. Erlangen to super miejscówka, więc kto wie?Kempy, jakbyś gdzieś trafił na info o pośmiertnych 'live eventach' L5R to podrzuć jakies info. Z góry dzieki
bedzie mialo sens o ile cale zatwardziale srodowisko krazkowe postanowi grac ten sam format (IvE +, 20F+, pdf Edition lub cokolwiek)dobrze byloby na koteiu te kwestie dogadac.
Kotei Dublin, który odbędzie się 3-ego października wprowadził ciekawą modyfikację do formatu - zalegalizowali tam domki z Siege: Clan Wars. Co Wy na to żeby zaszczepić ten pomysł u nas?