Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Mam zamiar z Taskiem byc od piatkowego popoludnia i zawijac sie popoludniem sobotnim.A Ty jak sie wybierasz?
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
mnie nie ma niestety.
chociaż do tej pory zainteresowanie nikłe.
Cytat: Bayushi Shinzo w 2016-06-14, 09:54chociaż do tej pory zainteresowanie nikłe. Ale to FFG jest ch#$@e, patrz co z ludźmi porobiło!
Cytat: kempy w 2016-06-14, 19:06Cytat: Bayushi Shinzo w 2016-06-14, 09:54chociaż do tej pory zainteresowanie nikłe. Ale to FFG jest ch#$@e, patrz co z ludźmi porobiło! Póki była legenda to i tak przyjeżdzaliśmy tylko ze Zlevikiem i Horrorem.Horror nie może się sklonować i wysłać w paczce z Anglii wieć będziem godnie reprezentować we 2. Próbuje tylko AGoTowców namówić chociaż kilku.
Cytat: Bayushi Shinzo w 2016-06-15, 10:19Cytat: kempy w 2016-06-14, 19:06Cytat: Bayushi Shinzo w 2016-06-14, 09:54chociaż do tej pory zainteresowanie nikłe. Ale to FFG jest ch#$@e, patrz co z ludźmi porobiło! Póki była legenda to i tak przyjeżdzaliśmy tylko ze Zlevikiem i Horrorem.Horror nie może się sklonować i wysłać w paczce z Anglii wieć będziem godnie reprezentować we 2. Próbuje tylko AGoTowców namówić chociaż kilku.kubus i marecki tez z nami jezdzili