Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Zazdro!
Cytat: kempy w 2017-03-19, 12:20Zazdro!Nie mów, że Cie nie będzie? !
Horror pisze się na pożyczenie jednego decku do moderna... najlepiej żeby to było coś co ma dużo siły w stylu Craba ;-)
Ja Coś skleilem, wyglada ze chyba dziala, tk moderna tez mozemy odpalic Proponuje bez limjtow czasowych, bo w czoraj z Tasiorem jedna partia zajela nam 2h
Cytat: JNQ w 2017-03-27, 15:44Ja Coś skleilem, wyglada ze chyba dziala, tk moderna tez mozemy odpalic Proponuje bez limjtow czasowych, bo w czoraj z Tasiorem jedna partia zajela nam 2h Ja tam nie wiem, ale jak w Bydgoszczy w hostelu grałem z Ganbitsu to rozegraliśmy chyba 3 gry w godzinę.
Muszą być limity czasowe moim zdaniem bo kiedy inni skończą grać w Agota my będziemy dalej walczyć w moderna :-D
Cytat: Largo w 2017-03-27, 20:19Muszą być limity czasowe moim zdaniem bo kiedy inni skończą grać w Agota my będziemy dalej walczyć w moderna :-DA co nas tam krasnoludy obchodza i oby nie przybyli z kobietami :p
hej ludzie jak ktos ma jakies nadmiarowe karty do Evil Portens to zamiast palic nimi w piecu moze je przywiezc do szczecina
Hordziu, Ty grałeś dyshonorem
bardzo przyjemny turniej na 6 osob. kazdy zagral z kazdym. na koniec okazalo sie ze honor i dyshonor spotkaja sie w walce o zwyciestwo. jnq i ja skonczylismy na 4:1 z czego ja przegralem z jnq wiec oddaje mu prymat i laur zwyciezcy.gracze :zlevick spider shadowlandtasiek spide ninjagracjan kuce followerlargo krab berserkerjnq scorpion dyshonorja dragon honor