Autor Wątek: Her Father's Daughter  (Przeczytany 11662 razy)

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
Odp: [LCG] Her Father's Daughter
« Odpowiedź #40 dnia: 2017-05-27, 16:20 »
Guzik prawda - nerdgazmy też mile widziane  :)

Napisałem "równie". :)
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
« Odpowiedź #41 dnia: 2017-05-27, 16:45 »
Mishima nie wiem czy ktoś ci mówił, że generalnie 99,999999999% osób na tym forum ma MtG głęboko w czterech literach.
Opanuj się z porównywaniem wszystkiego do tego gówna bo normalnie 1 raz zacząłem szukać przycisku ignoruj...

+1

Skoro wam tu tak zawadzam to > send target personality home. Nie bede wam tu przeszkadzal w watku LCG.
Zreszta w sumie to dobrze bo i tak przeciez bym tego nie kupil.
Za duzo juz LCG przerobilem zeby uwierzyc w FFG jeszcze raz.

Ja też nie zamierzam kupować a cały czas piszę. Każda opinia nie będąca nergazmem jest tu równie mile widziana.
Czyli nie będziesz przyjeżdżał grać na turniejach i narzekać jaka to ta gra jest zła i niedobra i jakie to aeg było wspaniałe?
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #42 dnia: 2017-05-27, 16:47 »
Mishima nie wiem czy ktoś ci mówił, że generalnie 99,999999999% osób na tym forum ma MtG głęboko w czterech literach.
Opanuj się z porównywaniem wszystkiego do tego gówna bo normalnie 1 raz zacząłem szukać przycisku ignoruj...

+1

Skoro wam tu tak zawadzam to > send target personality home. Nie bede wam tu przeszkadzal w watku LCG.

Ja też nie zamierzam kupować a cały czas piszę. Każda opinia nie będąca nergazmem jest tu równie mile widziana.
Czyli nie będziesz przyjeżdżał grać na turniejach i narzekać jaka to ta gra jest zła i niedobra i jakie to aeg było wspaniałe?

Właśnie po to będę przyjeżdżał. Przystanek pierwszy - siodło. :) Zresztą, od kiedy nie kupowanie zabrania "grać" i marudzić? Biorę przykład z Centa. :)

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
« Odpowiedź #43 dnia: 2017-05-27, 16:55 »

+1

Właśnie po to będę przyjeżdżał. Przystanek pierwszy - siodło. :) Zresztą, od kiedy nie kupowanie zabrania "grać" i marudzić? Biorę przykład z Centa. :)
To spoko :D Znajome ryje zawsze mile widziane, nawet jeśli tylko narzekają :D Zresztą przez Twoje jojczenie jestem coraz bardziej pozytywnie nastawiony względem nowej legendy
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 2017-05-27, 17:18 »
To powinieneś napisać również, a nie równie - tak wyszło jakbyś każdą opinię niebędącą nergazmem widział mile w równym stopniu, a co za tym idzie nergazm miałby być gorszy od każdej innej (z równych sobie) opinii.
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #45 dnia: 2017-05-27, 18:17 »
To powinieneś napisać również, a nie równie - tak wyszło jakbyś każdą opinię niebędącą nergazmem widział mile w równym stopniu, a co za tym idzie nergazm miałby być gorszy od każdej innej (z równych sobie) opinii.

Nic nie wyszło, tylko tak to zinterpretowałeś. A głodnemu chleb na myśli.

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 2017-05-27, 22:49 »
Brajanowe gadanie - gracze źle czytają moje świetnie zdizajnowane karty  :'(
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #47 dnia: 2017-05-27, 23:06 »
Brajanowe gadanie - gracze źle czytają moje świetnie zdizajnowane karty  :'(