Autor Wątek: Herald?  (Przeczytany 9194 razy)

Hanson

• Scorpion Clan
  • experienced Personality
  • *
Herald?
« Odpowiedź #40 dnia: 2007-08-11, 11:04 »
Jeżeli chodzi o heraldy to nigdy nic nie jest jasne ;)
tak samo jest i tym razem  :roll:

Aramasu

• Mantis Clan
  • toolbox Personality
  • *
Herald?
« Odpowiedź #41 dnia: 2007-08-12, 18:11 »
Niewiarygodne - dostałem odpowiedz na mejla od Davida Lepore (po 2 tygodniach) - w poniedziałek mają mi wysłać zaległy nr 21 - pożyjemy, zobaczymy...

Hanson

• Scorpion Clan
  • *
Herald?
« Odpowiedź #42 dnia: 2007-08-12, 19:12 »
też sprawdziłem maila: I dostałem odpowiedz. W poniedziałek mają wysłać mi numery 21 i 22. Jestem zaskoczony...

Togashi Sparrow

• Dragon Clan
  • *
Herald?
« Odpowiedź #43 dnia: 2007-08-12, 22:37 »
Moje Heraldy jeszcze nie dotarły, ale skoro Sejmitar dostał info że z Węgier przyjdą w przyszłym tygodniu to poczekam jeszcze z kopaniem AEG.

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
Herald?
« Odpowiedź #44 dnia: 2007-08-13, 07:37 »
NIE CZEKAJ !!! KOP OD RAZU !!! niech wiedzą, że jest problem. IH21 jest spóźniony o pół roku !!
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
Herald?
« Odpowiedź #45 dnia: 2007-08-13, 12:32 »
a mnie przysłali maila, że bardzo przepraszają i dzisiaj wysyłają - zobaczymy za 2/3 tygodnie czy dostane
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

Hanson

• Scorpion Clan
  • *
Herald?
« Odpowiedź #46 dnia: 2007-08-13, 19:09 »
Ja mam pytanie do tych co dostali obietnice poniedziałkowej wysyłki. Odpisywaliście im cos na to?(Bo ja nie odpisywałem) I proponuj, że jak ktoś dostanie maila informującego o wysłaniu paczki niech napisze. Jeżeli ktoś z nas nie dostanie to będzie mógł od razu wznowić interwencje, a jeżeli wszyscy nie dostaniemy to albo nie zawiadamiają przy ponownym wysyłaniu albo mieliśmy do czynienia z obiecankami cacankami ;)

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
Herald?
« Odpowiedź #47 dnia: 2007-08-14, 00:11 »
Panowie, my się chyba nie rozumiemy ... to nie chodzi o to, czy dostało się informację czy herald został wysłany czy nie. Chodzi o to, że NADAL go nie ma ... w IH21 był rozpisany konkurs na plakat (zamiknięty w kwietniu !), w IH22 jest koku redemption ... z KD !

Stwierdzenie 'X dostał informację, ze cos się dzieje - to ja nie piszę ' - to jest woda na młyn AEGa, który potem się dziwi 'jak to, jakiś problem, przecież nikt nic nie zgłaszał' ... To jest ICH psi obowiązek, żeby herald dotarł na miejsce LUB udowodnił, że IH został wysłany i nie mają wpływu na jego dalsze losy. jak na razie - ANI JEDNO, ANI DRUGIE nie zostało spełnione - jakiś koles tylko powtarza, że ponownie (SIC!) wyśle pisemka.

Ponownie ? Ja dostałem w swoim mailu text 'przecież już wysyłałem DWA razy' - co wy na to, ludzie którym teraz Lepore wysyła IH _drugi_ raz ?

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Herald?
« Odpowiedź #48 dnia: 2007-08-14, 01:23 »
Tez dostalem maila ze mi wyslali... no comments.. IH 22 tez nie widze.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Herald?
« Odpowiedź #49 dnia: 2007-08-14, 02:01 »
A ja mam pytanie z innej beczki.

Zna ktoś z was kogoś z UK kto jest zapisany? Czy tam normalnie, szybciutko IH dociera?

Zastanawiam się, czy jest sens się zapisać jako osoba z UK, i potem by mi tego IH dostarczano pocztą stamtąd. Tylko nie wiem jak by było z wysyłką pocztową, bo nie pamiętam ile kosztuje w tym momencie wysłanie listu stamtąd. I czy w ogóle takie duże coś poszłoby listem... ;p

AkodoJacek

• Personality
    • Kyuden Bydgoszcz
Herald?
« Odpowiedź #50 dnia: 2007-08-14, 07:56 »
dostałem mail od Lepore że wysłał mi ponownie 21 numer ( wczoraj 13 sierpnia ), a 22 numerek wg jego informacji wysłany był do mnie 17 lipca.
Prosił jednocześnie o potwierdzenie czy 22 dotarł ... odpisałem że szansa jest minimalna i poczekam jeszcze tydzień na 22 ( wtedy odpiszę do niego o tym że nadal brakuje mi 22 ).

Hanson

• Scorpion Clan
  • *
Herald?
« Odpowiedź #51 dnia: 2007-08-29, 12:13 »
Mineły ponad dwa tygodnie i u mnie nic.
Dostał ktoś obiecaną przesyłke?
Sejmitar: Pisałeś,że orientowałeś się na temat ewentualnych kroków prawnych. Mógłbyś podzielic się ustaleniami, chodzi mi przedewszystkim czy mamy jakąś realną "broń" - np. czy w związku z tym, że jesteśmy konsumentami na podstawie jakis umów możemy żądać ochronny w inny sposób niż poprzez powódtwo przed sąd amerykański?

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
Herald?
« Odpowiedź #52 dnia: 2007-08-29, 13:47 »
Ja też nic nie dostałem więc sejmitar z łaski swojej się wypowiedz
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
Herald?
« Odpowiedź #53 dnia: 2007-08-29, 14:01 »
napisze do wegra i sie dowiem co z tymi heraldami ktore jakoby mial dla nas

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
Herald?
« Odpowiedź #54 dnia: 2007-08-29, 15:54 »
Mój jedyny znaleziony oswojony prawnik wypowie się po powrocie z wakacji. Niestety, jego expertise to Niemcy i Unia, więc do USów musi zrobić research

Hanson

• Scorpion Clan
  • *
Herald?
« Odpowiedź #55 dnia: 2007-08-29, 16:20 »
Pasuje poczekać do poniedziałku (choć wszyscy wiemy, że tego nie wysłali :lol: ), a potem ponownie pisać maile.
Jak znajde czas to też spróbuje dowiedzieć się czegos więcej, ale obawiam się, że nie będziemy mieli zadnych prostych opcji. Gdyby aeg było firmą europejską wtedy byłoby zdecydowanie łatwiej :twisted:

Pytałem o ewentualne możliwości ponieważ "nasza ukochana firma" jest niesolidna i obawiam się scenariusza w którym mimo gróźb interwencji prawnej nie przysyłają heralda. I co wtedy by mozna było zrobić? Napisać w mailu, że daje jeszcze ostatnia szanse.

O co chodzi z tymi heraldami węgierskimi??? Niech ktoś napisze coś więcej na ten temat.

Aramasu

• Mantis Clan
  • toolbox Personality
  • *
Herald?
« Odpowiedź #56 dnia: 2007-09-06, 12:46 »
Dzis przyszłą do mnie paczka z heraldem nr 22

z Wegier :P

numeru 21 dalej ani widu ani slychu :(

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Herald?
« Odpowiedź #57 dnia: 2007-09-06, 15:16 »
Do mnie dalej zaden numer nie dotarl. Miarka sie przebrala, pisze do nich zeby oddali mi kase.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Hanson

• Scorpion Clan
  • *
Herald?
« Odpowiedź #58 dnia: 2007-09-06, 15:24 »
Poczekaj do jutra, może jeszcze dojść.
Ja też dostałem, data wysłania 30 sierpnia.  :D
Najzabawniejsze, że w poniedziałek wysłałem dość ostrego maila i błyskawicznie dostałem odpowiedź: przepraszają i faktycznie mieli małe problemy tj. skończyły się promki, ale już mają nowe i wyślą.
Ciekawe czy dostane jeszcze raz to samo, bo wygląda na to że wszystkie Polskie heraldy poszły na węgry skąd są dalej rozsyłane...
Tyle,że ja już trochę się pogubiłem wtym wszystkim  :roll:

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
Herald?
« Odpowiedź #59 dnia: 2007-09-06, 15:26 »
Wyslalem maila, nie interesuje mnie czy mieli czy nie mieli problemow, ja chce swoje pieniadze spowrotem.