Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
5x spider- hmmm 5 breederow? wow i dragon na 6tej pozycji, ciekawe gdzie wyladuje na koniec... aha- kto to jest radoslaw pietak, horror?w ogole ktos kto zna wszystkich moglby napisac kto jest kto...aha no i czekamy z utesknieniem na final przemek kowalczyk (spider) vs przemek kowalczyk (spider)- true mirror match
Kempy jak ty to robisz? postujesz z pociagu?
Wzorując sie na scenie wampirzej, która jest nieościgniona jeśli chodzi o self organizację graczyfajnie by było aby raz w miesiącu jakiś większy event był organizowany z wyprzedzeniem w różnych miastach(raz północ i raz południe). Można robić Ranking ligowy np. z 6 najlepszych wyników z całego cyklu rocznego(11 turniejów-kotei odpada).
Sephiron - Scorpion Dyshonor (2-2) Ertai - Crane NieWiemCo (3-1)Sparrow / Dragon Honor (4-2)
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: kempy w 2009-10-18, 11:52Sephiron - Scorpion Dyshonor (2-2) Ertai - Crane NieWiemCo (3-1)Sparrow / Dragon Honor (4-2)Ktos tu ma minusy z ogarniania ;]Ciesze sie ze sie podobalo. Zawsze jestescie mile widziani ja przyjmowanie facefuckow ;] Pozdro i pocwiczcie
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Cytat: Bayushi Shinzo w 2009-10-18, 14:02Cytat: kempy w 2009-10-18, 11:52Sephiron - Scorpion Dyshonor (2-2) Ertai - Crane NieWiemCo (3-1)Sparrow / Dragon Honor (4-2)Ktos tu ma minusy z ogarniania ;]Ciesze sie ze sie podobalo. Zawsze jestescie mile widziani jak przyjmowanie facefuckow ;] Pozdro i pocwiczciewtf??
Cytat: kempy w 2009-10-18, 11:52Sephiron - Scorpion Dyshonor (2-2) Ertai - Crane NieWiemCo (3-1)Sparrow / Dragon Honor (4-2)Ktos tu ma minusy z ogarniania ;]Ciesze sie ze sie podobalo. Zawsze jestescie mile widziani jak przyjmowanie facefuckow ;] Pozdro i pocwiczcie
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Sephiron / Scorpion Dyshonor (2-2) Raczej przeczuwałem, że przegram, ale gold-screw Spehirona przynajmniej dał mi nadzieję na wygraną. Braki w dynastii fortuny wynagrodziły mu jednak idealną ręką. Najpierw poszły Pull the String x2 (-6FH), a w pierwszej bitwie Setting + Shame Never Dies x2 (-6 FH). Co umieściło zdecydowanie poniżej czerwonej kreski. Na dobicie z prowincji wyskoczył Hisoka. Game Over.
dziś od rana usiłuję zrozumieć, co u Qwalca robił ten prostujący się mantis z Ring of Fire...