Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ciekaw tylko jestem jak. Zbanują? Czy wrzucą koszt jak przy Certain Death? Karta totalnie mroczna jest tylko w tym konkretnym zestawieniu,w pozostałych przypadkach jest po prostu dobra, a i to niekoniecznie.
do stolena dodać (pay cost) i jest już ok.
sory ale fenol bardzo dobrze radzi sobie z lionem jeżeli lion nie jest zmetowany mocno na honor to dobry fenol go rozwala bez masełka
Cytat: Walec w 2010-03-27, 12:03sory ale fenol bardzo dobrze radzi sobie z lionem jeżeli lion nie jest zmetowany mocno na honor to dobry fenol go rozwala bez masełkaI beg to differ, chyba, że za mocną metę uważasz War of Dark Fire.
Ty Flint o metowaniu się na honor mógłbyś nic nie mówić bo dostałem od ciebie na koteiu, War'em, 3x Deeds and Words, i 3 Game'a więc jak to nazwać jak nie meta? 3 sneaki to też przy okazji się znalazły ale to już akurat można użyć na wszystkich. I nawet pomimo takiego podejścia przejechałeś mniej jedynie o 2 F na kiedy miałem ponad 40 honoru.
bo in time of war przycinal honorowki o wiele mocniej... w ogole nie mialbym szans z takim dajmy na to breederem po pierwszoturowym in time
widziales kraba z oyo?
albo mantisa?
gdzie tam...