Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ja się specjalnie nie znam ale bow postaci to dość spory koszt, szczególnie dla kensaia, wyłączasz sobie dużo forca i opcje zagrania kilku kart które wymagają prostej postaci.
Czyli używasz abilitkę z broni i kartę z ręki dla jednego melee. Możesz zrobić drugi raz, ale wtedy znowu będziesz bowed. Słabo. W mojej opini karta tylko do nonhumanów.
Kwestia, jaki unit / jak ważną personkę bijesz, no i czy ma followerów. Na obecną chwilę followerów jest trochę mało w grze, przynajmniej w porównaniu z takim CE, co czyni klamkę atrakcyjniejszą. Poza tym kensai (zarówno smoczy, jak i monksai), gra mocno stołem, kiwa się on sam, a zostaje mu drugi weapon, którym może sobie połupać, np. wyrąbana katana albo modifications. Psucie mu weaponów nie na wiele się zda, przypnie je z powrotem (o ile ma golda, jego głowa w tym, żeby miał). Potem dopiero again! czy inna prostowarka, albo odjazd do domu i np. przyjazd z tejże wyrmbonki, po co pruć się z nadmiaru kart (polecam szczególnie do takiej operacji Mirumoto Yumaru). Ogólnie (przynjmniej w smoczych kensaiach, ale coś czuję, że u monksaiów jest podobnie, a nawet lepiej) myślę, że karta w decku ma bilans dodatni.
Trele morele. Kami Unleashed gralo wszedzie tam gdzie byl dostep do 'darmowego' wstawania. Dzisiaj ma cos takiego kuc i feniks. W duzych nieludziach nie ma co sie zastanawiac.
Cytat: kempy w 2012-08-22, 14:59Trele morele. Kami Unleashed gralo wszedzie tam gdzie byl dostep do 'darmowego' wstawania. Dzisiaj ma cos takiego kuc i feniks. W duzych nieludziach nie ma co sie zastanawiac.kazdy ma dostep do katy od wstawania. poza tym jesli koles pozwoli ci najpierw uzyc blade'a potem katany a potem wstac z againa i uzyc jeszcze raz zdolnosci to znaczy ze nie mial za bardzo pomyslu na gre z toba.
Cytat: kempy w 2012-08-22, 14:59Trele morele. Kami Unleashed gralo wszedzie tam gdzie byl dostep do 'darmowego' wstawania. Dzisiaj ma cos takiego kuc i feniks. W duzych nieludziach nie ma co sie zastanawiac.kazdy ma dostep do katy od wstawania.
dla mnie ma bilans ujemny kropne typa z max forcem rownym swoim i sam sie bowne, czyli w najlepszym wypadku po zagraniu tej akcji bilans force'a nie ulegl zmianie, wiec troche slabo to wyglada z tej perspektywy, szczegolnie jesli uwzgledni sie wszelkie masci redirecty