Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
My name is Bryan Reese, I am the Lead Designer for the L5R CCG, and I am drinking some good old Absinthe. Helps get the Design juices flowing.
Oczywiście ja jestem fanem Shiba "Make it anew, but with enough room for six" Tsukune i jej duchowych spadkobierców. Nie będzie Isawa pluł nam w twarz Niemniej zgadzam się z Tensajem. Domek jest strasznie ubogi jeżeli chodzi o reprezentowanie klanu. Feniks to nie tylko spelologia, są równie skomplikowani jak Smoki jeżeli chodzi o strukturę wewnętrzną...
Cytat: sejmitar w 2013-12-06, 21:50Oczywiście ja jestem fanem Shiba "Make it anew, but with enough room for six" Tsukune i jej duchowych spadkobierców. Nie będzie Isawa pluł nam w twarz Niemniej zgadzam się z Tensajem. Domek jest strasznie ubogi jeżeli chodzi o reprezentowanie klanu. Feniks to nie tylko spelologia, są równie skomplikowani jak Smoki jeżeli chodzi o strukturę wewnętrzną...Mogliby akurat odejść trochę od dawania kolejnego domku do spelli. Ja bym chętnie zobaczył militarne fenole na Shiba samurajach dla odmiany. Może z jakimś twistem niewielkim (elemental keywordy na samurajach, dające dostęp do nietypowych akcji np.).
No to można ringówkę składać na smoku. Zaczynasz z RoWater w stole i hajda
Cytat: sejmitar w 2013-12-08, 23:56No to można ringówkę składać na smoku. Zaczynasz z RoWater w stole i hajda i modlisz sie o RoV w pierwszych kilku kartach?bo to jedyny krazek (narazie) ktory musi byc wystawiony szybko.sadze ze nad swiatelkiem byc moze bedzie mozna sie pochylic jak sie pojawia wszystkie karty.