Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Sozen - niekiepskiNoritoshi - T_TIweko - nudy na pudyRobun - solidnyEtsui - spoko, tylko obrazek z odbytuKokuten - mnie sie podobaJimen - wporzoEiya - duelist kufa? jeszcze tylko tego spiderom brakowalo...Akasha - troche gniotthe mikado - jedyne do czego toto sie nadaje, to zeby podgladac przeciwnikowi 1 karte losowa na ture
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:
Bryan Reese wrote: Hey everybody! During playtest, Chris Fuchs said that as he is currently worded, when he overlays the person continues to be locked down, and now he can attack freely. Hooray!I am not the greatest to explain all the tenchnicalities of this, but basically when XP. 1 comes in, it is a on-time trait that triggers and now is simply card states. So he doesn't even need have the trait anymore once it triggers, he just needs to be unbowed. A great example of this, I think, would be thinking back to Lotus. If Etsui XP 1 got hit with Wanderer's Revealed, he would continue locking down his victim.This is not official, as the rules guys don't give official answers until the set is released, but I will say that Chris Fuchs unofficially said that is how it worked during PT, and his trait has not changed since then. Enjoy!
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Cytat: "gaijin"jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:ma 7 Chi.... który pojedynek przegra?
Cytat: "gaijin"jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:No ale ile na stole przeciętnie jest unique a ile zwykłych!? To po pierwsze, po drugie jak dla mnie jest najlepszą postacią jaka teraz wyszła zaraz po Jimenie xD (na marginesie: Jimen ma boski flavor ). Koszt to tam pół biedy xD przynajmniej nie ma 40 wymagań honorowych . I za kiwnięcie niszczy wszystko co się rusza XD I co tu jest złego?? XD Ma jeszcze "Daimyo" więc łapie się na Seata ;P
Yyyyyy...no ja nie wiem ile ty grasz w tę grę, ale ja już jedną edycję widziałem i np. w krejnie pod koniec lotusa w duelowce z nieuników była tylko 3x Saori i to by było na tyle.
No i Krab *_______* Wg mnie najprzystojniejszy pan z tych, którzy teraz wyszli xD
Cytat: "MiRage"Cytat: "gaijin"jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:ma 7 Chi.... który pojedynek przegra?A jakie to ma znaczenie?
Cytat: "Mess"No i Krab *_______* Wg mnie najprzystojniejszy pan z tych, którzy teraz wyszli xD Nie kochaj się w mongołach ;P
Nowy Etsui - ciekawe umiejętności... Nic nadzwyczajnego - po prostu uniwersalny.Ale jestem zły... co ja gadam... Wściekły jestem! To jego trzecia karta/art i pokazali jego twarz... w dodatku tak ją spaścili...eh... nie pozostaje nic, jak powiedzieć "HOWGH!" Ostatniemu Mohikaninowi... :/