Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: "gaijin"Cytat: "MiRage"Cytat: "gaijin"jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:ma 7 Chi.... który pojedynek przegra?A jakie to ma znaczenie?oj teraz ma to znaczenie bo to jest najwięceje hi z wszystkich postaci a co zatym idzie mozna duelowac championów z czym czasem byly problemy jerzeli oposing champion miał dueliste nie było perwszego focus teraz też focusy trochę się pozmieniały i czasami zdaża sie że uduelówka przegra w focusach a z 7 chi masz duza przewagęw niektórych dekach liczba uników bedzie rosła ale nie tak drastycznie jak w lotusie bo nie ma kart pod postacie unikalne jak wtedy (fields of piric victory, into the darknessale zgadzam się już teraz są deki z 7-9 unikami na 20 -22 postacie
Cytat: "MiRage"Cytat: "gaijin"jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:ma 7 Chi.... który pojedynek przegra?A jakie to ma znaczenie?
Cytat: "gaijin"jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:ma 7 Chi.... który pojedynek przegra?
jestem krejnowym graczem wiec poweim tylko o kenshinzenie: troche jednak ssie (koszt, lapie nieunikalnych tylko, nie jezdzi na skorpa), a bedzie ssal tylko bardziej bo uików bedze iw taliach coraz wiecej. wiec textu sparrowa i Matsushiro w ogole nie rozumiem :roll:
Co do liczby uniqow to oczywiście masz rację że już takie decki są, bo sam takim gram;)
Aha, to ty z tej strony myślisz. Nie no, ja w ogóle nie zakładałem że duelówka ma przegrywać duele, bo to już w ogóle koszmar. No więc okej, champów łapiesz i wygrywasz więcej niż wygrywałeś czyli nie 95%, a 100%.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ki jest zabawny.
Danjuro to masowy spearhead... super...
Na pierwszy rzut oka najmocniejszy wydaje się Otemi.Yasuyo jest też całkiem fajna ( za przyzwoity gold cost w przeciwieństwie do przereklamowanego chyba jednak Noritoshiego)I mamy nowy rodzaj kart akcji: testy.
Holding dla spiderów to chyba lekka przesada, nie?"A, mam już złoto, to se wyciągne championa... albo dowolną postać z deku w zasadzie..."
Cytat: "Sephirion" Ki jest zabawny."Żałosny" to lepsze słowo.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Cytat: "Geralt_Bialy_Wilk"Cytat: "Sephirion" Ki jest zabawny."Żałosny" to lepsze słowo.nie noo bez przesady....no dobra ssie i do tego jeszcze ta parasolka...
I to samo do Walca - też źle czytałem; myślałem, że to wyciąga coś, co ma w tytule Daigotsu; czyli ma np. Daigotsu Cośtamcośtam. Już łapię, gdzie mój błąd, Ciebie też przepraszam Wink Mimo wszystko - karta nadal przyśpiesza i kontroluje deck dość dobrze... No cóż - przynajmniej jest uniqe, więc z Walla nie wyjdzie i nie będzie bonusów +3 dla wszystkiego Razz