Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ale i tak krab byl 2gi...
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Cytat: "MiRage"bo tak Dishonor jak i ChiDeath sa skuteczne Problem jest taki, że ChiDeath ma bardzo miętko z Krabem, a Dishonorowi też jakoś fantastycznie z nami nie idzie...
bo tak Dishonor jak i ChiDeath sa skuteczne
mysle ze wiem bo bylem na tym turnieju, ale ofc moge sie mylic
Cytujmysle ze wiem bo bylem na tym turnieju, ale ofc moge sie mylic Chodzi o kotei 2 lata temu.
Cytat: "PAKU"Cytat: "MiRage"bo tak Dishonor jak i ChiDeath sa skuteczne Problem jest taki, że ChiDeath ma bardzo miętko z Krabem, a Dishonorowi też jakoś fantastycznie z nami nie idzie...bardzo miekko ?hehe niemal dowolna akcja jaką podjme zabija kraba lub daje mu -2 / -3 Chi ... taak miekko ^^
mea culpa, myslalem ze chodzi o bydzie niedawno, sorrypozdr
A wynik 0-8 już mnie nie bawi Wink
Cytat: "MiRage"Cytat: "PAKU"Cytat: "MiRage"bo tak Dishonor jak i ChiDeath sa skuteczne Problem jest taki, że ChiDeath ma bardzo miętko z Krabem, a Dishonorowi też jakoś fantastycznie z nami nie idzie...bardzo miekko ?hehe niemal dowolna akcja jaką podjme zabija kraba lub daje mu -2 / -3 Chi ... taak miekko ^^Grałem w tej edycji z dobrym chi deathem już nie raz i jak tylko nauczyłem się grać przeciwko niemu to wygrywałem bez aż tak dużych problemów. Nasze postaci bardzo was bolą szczególnie daizu, genichi, sozen czy kuon
A wynik 0-8 już mnie nie bawi
A wynik 0-8 już mnie nie bawi :wink: