Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
szło danemu klanowi jest ten ranking na akashy bo bierze pod uwage tez miejsca w top 4 i liczebność koteia
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Ja bardzo liczyłem na to ,że albo H&M [choć magistratów nie nawidze fluffowo] albo ten nowy domek wniosą coś nowego i że znowu będzie się fajnie grało [nie koniecznie wygrywało] .
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
nie ale ty masz akcje na postaciach . Dragon może jest nudny z punktu widzenia mechaniki , ale co on się na macha postaciami [to samo crane i jego postacie + gunso] . mientus to tylko jadno attach i wjazd w trzy . już to mieliśmy kiedyś z orochimi . tylko tam było tona akcji [i gry trwała 5 min max ] zjadanie przeciwnika itp . mientus teraz jak nie dobierze oni daikyu to w sumie robi pass . żadnej rasie , tego nie życzy . ale następny sezon post worldsy zapowiada się bardzo interesująco . jeszcze więcej hybrydowych decków , postaci znowu dostają interesujące akcje [no może nie ze wszystich klanów ] . no i story line może być interesujący wojna z bogami itp . ja mam nadzieje , że jakiś team wygra te turnieje o słońce/księżyc i wybiorą mixa hitomi/jade albo yakamo/obsydian. Mocno zastanawiam się nad zmianą klanu tylko nie wiem na co . może spider'y , przynajmniej do końca SE .
Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2008-06-18, 23:30nie ale ty masz akcje na postaciach . Dragon może jest nudny z punktu widzenia mechaniki , ale co on się na macha postaciami [to samo crane i jego postacie + gunso] . mientus to tylko jadno attach i wjazd w trzy . już to mieliśmy kiedyś z orochimi . tylko tam było tona akcji [i gry trwała 5 min max ] zjadanie przeciwnika itp . mientus teraz jak nie dobierze oni daikyu to w sumie robi pass . żadnej rasie , tego nie życzy . ale następny sezon post worldsy zapowiada się bardzo interesująco . jeszcze więcej hybrydowych decków , postaci znowu dostają interesujące akcje [no może nie ze wszystich klanów ] . no i story line może być interesujący wojna z bogami itp . ja mam nadzieje , że jakiś team wygra te turnieje o słońce/księżyc i wybiorą mixa hitomi/jade albo yakamo/obsydian. Mocno zastanawiam się nad zmianą klanu tylko nie wiem na co . może spider'y , przynajmniej do końca SE . Za-graj krej-nem! Za-graj krej-nem!
Nieeee!! Jeszcze tego by brakowało. Self-Appointed Prophet of Doom grający Krejnem i whineujacy, że Żuraw ma najgorsze karty i odkąd on nimi zaczął grać, to Żurawie są nudne i mają karty do dupy.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Shoju na prezydenta! Otemi na premiera! I wszyscy (którzy przeżyją) będą zadowoleni.Self-Appointed Prophet of Doom, ty masz być prophet of doom a nie master whiner / grumbler.
CytujPart of the agreement is that if the Lords of Death ever break their oath to not harm Rokugan, the souls of the Lion Clan will be tortured in the Realm of Waiting for all time.I think it would be funny because [name changed ] found a way to trick the Lords of Death into breaking their Oath.So dont worry J-man
Part of the agreement is that if the Lords of Death ever break their oath to not harm Rokugan, the souls of the Lion Clan will be tortured in the Realm of Waiting for all time.
Nie, oni po prostu co tydzień, jak idą na browara to mają taką zabawę "kto wymyśli największą głupotę do L5R"
Wiem. Ale niby Feniks w2yzbył sie tego badziewia przegonil Kinuye i ...