Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Dissension jest ciekawe.
Moim zdaniem bez rewelacji. Dobry wydaje się comander i to chyba tyle. Kimita ma zbyt wysoki hr, folowerek 3 za 3 niby fajny, ale cudo to to nie jest. Unleashed archer jest jeszcze przyzwoite - na EHP nie jest potrzebne granie czegoś takiego, ale za to może sprawdzić się jako suport pod KA.Edit: Doczytałem, że postać targetowana przez comadera ma być bez navala (autmatycznie przyjałem, że z navalem) - w takim razie nie jest dobry.
Jeśli jest prawdą że będzie mógł odbownąć holdingi i regiony to się może do niego przekonam
Cytat: "Hanson"Moim zdaniem bez rewelacji. Dobry wydaje się comander i to chyba tyle. Kimita ma zbyt wysoki hr, folowerek 3 za 3 niby fajny, ale cudo to to nie jest. Unleashed archer jest jeszcze przyzwoite - na EHP nie jest potrzebne granie czegoś takiego, ale za to może sprawdzić się jako suport pod KA.Edit: Doczytałem, że postać targetowana przez comadera ma być bez navala (autmatycznie przyjałem, że z navalem) - w takim razie nie jest dobry.Jeśli jest prawdą że będzie mógł odbownąć holdingi i regiony to się może do niego przekonam
Z Baireiem to samo mówili...
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Jedzie shugenja i to coś do bitwy. Mam EHP. Mam purge na stole. Dokładam Consumed by Five Fires (SMOOOKE ON THE WAAAATEEEER! >P), odpalam dzięki EHP, odpalam purga, prostuję Consumeda, odpalam drugiego purga, rzucam Consumeda po raz drugi...
Przeczytaj tego pana raz jeszcze, przyjacielu. On pozwala grać abilitkę po raz drugi ^.^
A akurat ten force pump to jedna z fajniejszych rzeczy do KA jaka wyszła od KD do teraz :wink: