Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ciekawe czy Daigotsu Masisha zmieści się u skorpów. 6 gold curtier. Może być wsparcie dla dishonoru.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Fatina -> hehe ona jest tak mroczna że ja piernicze jedziesz sobie na sorrowa bum tworzysz sobie 3 postacie:)(jak będa trzy) nawet jak się w rezolucji zginie to można w domu tworzyć postacie
Loyal
Darkness Unleashed -> fajna karta problem z tym że chyba z połowa monków nie ma strat honoru albo ma mały 2-3 honoru
MROK, to co dostaną kraby i kuce :shock:
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
A mi Mama powiedziała, że jak tak dalej pójdzie to zaraz wskoczy tu Drożdż i nas wszystkich skrzyczy :cry: .
BTW ciekawe jak bardzo popularny w różnych deckach będzie Michio. Jestem pewien, że gdyby nie honor loss, to byłby nowym wielkim przyjacielem Tsimaru i Etsuja. ch...AEG... wie, może go nawet do dyshonoru wcisnę...EDIT: O_O To na tym forum jest auto-cenzor?
ciekawe co konie dostana .Pewnie wypierdolone w kosmos szugasy 1/5 za 8 kasy ,bez kawalerii ktore nie bede sie bowowac do speli ....ehhhhh wow albo beda odbowowywac magistrejta
The Jackal Kiss - na papieprze ładnie wygląda - w praktyce nie wiem. Zbyt kondycyjna karta... za 4 golda mam Maseru no Oni (6F) na stałe, a tutaj za 3 golda będe miał max 5F (non uniq) na jedną ture.