Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
...i żur mają akcje, które zabiją każdego (prawie) przepaka, ile by siły i attachmentów na sobie nie miał...
Cytat: "Geralt"...i żur mają akcje, które zabiją każdego (prawie) przepaka, ile by siły i attachmentów na sobie nie miał...Gdzie?? No pokaż mi gdzie?? :shock: Bo ja tych morderczych akcji jakoś nie widzę :? A może już do reszty oślepłem :?
Tak, chodziło mi o pojedynki głównie. Wiem, że to już nie czasy pojedynkującego się żurawia, ale jeszcze to potrafią. Ja zabijające RA wyprodukowałem ostatnio parę miesięcy temu ;p I to było Inferno's Tooth z Moshi Euiko -_-'
Tak, chodziło mi o pojedynki głównie. Wiem, że to już nie czasy pojedynkującego się żurawia, ale jeszcze to potrafią.
Geralcie a probowales zlozyc cos strzelajacego od poczatku samuraja =_=
Wygrywa Mantis koteie ? Ilekroc gram z Mantisem i wygrywam to dzieki szczesciu lub lepszemu podejsciu. Ilekroc decyduje sie na bitwe z Mantisem to wiem ze pierwsza postac spadnie zanim jeszcze sie zacznie bitwa i to po mojej stronie i musze stawac co najmniej dwoma Personalkami zeby cos zrobic. Ilez to razy bylo ze Mantis pojechal mi trzy prowincje jakimis postaciami z 3F tylko dlatego ze sobie cos podlaczyl.Nie ma co narzekac trzeba grac
Tylko ze zurawie nie maja na co whinowac bo maja dosc dobre karty , napewno 2 razy lepsze niz mantisowe.
Gdyby Skorpion dostawał taki crap jaki mają Matisy sam bym whineował. Nie wiem, czy mniej, czy więcej ale na pewno. Krejny mają fajne, działające kompetytywne, ba, silne decki a i tak whineują na co popadnie.